Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pamiętaj że zawsze możesz liczyć na mnie w Twoim narożnikuTo by nawet walka nie była. Bym go złożył 1 ciosem :D
ile razy pojawa sie stream/weebtv ;) ?P.S. Wiodące odpowiedzi na niektóre pytania są naprawdę czasem zaskakujące, raz pozytywnie, a raz niestety nie, ale najważniejsze, że są szczere.
nie ma sprawy :DJest 100! Jak zwykle Cohones zamiotło. Dokładnie jest 106, ale jak nie wykupię opcji premium to nie zobaczę tych 6, więc dziękuję wszystkim za czas i udział, nie musicie już wypelniać, bo i tak nie zobaczę tych wyników. A teraz siadam do wyników!![]()
Jest 100! Jak zwykle Cohones zamiotło. Dokładnie jest 106, ale jak nie wykupię opcji premium to nie zobaczę tych 6, więc dziękuję wszystkim za czas i udział, nie musicie już wypelniać, bo i tak nie zobaczę tych wyników. A teraz siadam do wyników!![]()
ile premium kosztuje ?Jest 100! Jak zwykle Cohones zamiotło. Dokładnie jest 106, ale jak nie wykupię opcji premium to nie zobaczę tych 6, więc dziękuję wszystkim za czas i udział, nie musicie już wypelniać, bo i tak nie zobaczę tych wyników. A teraz siadam do wyników!![]()
może google z ich ankietami sie przyda na przyszlosc:@Fresh 80pln/m-ąc, im więcej m-cu tym taniej, ale mi tylko potrzeba było jednorazowo. Mogłem lepiej poszukać i posprawdzać bo pewnie coś darmowego na lepszych warunkach istnieje. Za to moge pobrać grafiki wykresów zamiast robić screeny, co przyspieszy proces pisania artykuły, który już w realizacji.
W takim razie pytam szefa, @defthomas da radę?pytaj @defthomas chyba nie bedzie problemu
W takim razie pytam szefa, @defthomas da radę?
Mogę tu wrzucić same zdjęcia wykresów, ale po mojej analizie wyniki są klarowniejsze. Mogę też skopiować artykuł 1:1 choć to nie ułatwi i nie przyspieszy, a zaraz nas zaleje fala materiałów nt. KSW32.