Anime związane z sztukami walk

Czyli przegapiles to co jest tam najlepsze mordo.
No muszę jakoś się zmotywować w końcu ale jakoś zawsze po drodze dochodzą inne produkcje i wiadomo jak jest :usunto: tutaj Kaijuu drugi sezon, tutaj My Hero academy, tam Chainsaw Man czeka i Gachiakuta a jeszcze przymierzam się do The seven deadly sins

Lecę z powtórką Chainsaw Man i mam nadzieję, że pod koniec przyszłego tygodnia jakieś subki do Reze Arc już będą.

Shinden mi w ogóle nie działa od zawsze. Nie wziął ktoś tego ostatnio? Bo jigokuraku chyba łyknął canal plus więc też lipa będzie, a zaraz drugi sezon.
Nie no, wczoraj jeszcze się ładowały, a dzisiaj żaden tytuł nie działa. Mam nadzieję, że to jakaś chwilówka, albo trza bebechy sprawdzić w kompie.
A co do c+ to oni jak biorą licencję to już po jakimś czasie, nie wydają nic na bieżąco, więc o Jigokuraku się nie martwię.

Daje radę całość? Chyba zawiesiłem się po trzecim sezonie i nie wiem czy warto wracać.
Teraz zaczęli finalny sezon ale jeszcze się za niego nie brałem. Co do reszty to ja My Hero Academy bardzo lubię (nie licząc pierwszego sezonu) ale trzeba przyznać że jest mega nierówne. 6 i 7 sezon robi robotę, dobrze wspominam też 3. Pozostałe raz lepiej raz gorzej, zawsze można przeskipować za długie i nic nie wnoszące monologi :werdum:
Ale jest w tym anime kilka relacji które naprawdę fajnie zbudowali więc uważam że warto całość.

Trochę podgoniłem i na warsztat poszło:
Kaiju no 8 drugi sezon - mocne rozczarowanie nie licząc pojedynczych scen ale zapowiada się ciekawie w kolejnym sezonie

Sakamoto day's drugi sezon - poziom zachowany, lekkie kino z przyjemnym humorem

Chainsaw man - jutro pewnie skończę bo jestem na 8 odcinku ale na ten moment mam średnie odczucia. Plus za Power bo momentami to naprawdę dobrze zrobiony comic relief, kreska momentami mocno nieczytelna, fabuły jako takiej niema a te szczątki co są to jednak sztampa. Taka sieczka bez ładu i składu ale mam nadzieję że jeszcze nadrobi.

Po Chainsaw się biorę za The Eminence in Shadow i zobaczymy.

Trochę podgoniłem i na warsztat poszło:
Kaiju no 8 drugi sezon - mocne rozczarowanie nie licząc pojedynczych scen ale zapowiada się ciekawie w kolejnym sezonie

Sakamoto day's drugi sezon - poziom zachowany, lekkie kino z przyjemnym humorem

Chainsaw man - jutro pewnie skończę bo jestem na 8 odcinku ale na ten moment mam średnie odczucia. Plus za Power bo momentami to naprawdę dobrze zrobiony comic relief, kreska momentami mocno nieczytelna, fabuły jako takiej niema a te szczątki co są to jednak sztampa. Taka sieczka bez ładu i składu ale mam nadzieję że jeszcze nadrobi.

Po Chainsaw się biorę za The Eminence in Shadow i zobaczymy.
Kaiju s02 rzeczywiście rozczarowuje + kończenie sezonu w takiej chwili to chujowe zagranie.

Sakamoto +1

Chainsaw man sam sobie teraz odświeżyłem przez Reze Arc i oglądało mi się jeszcze lepiej niż za pierwszym razem. Największy zarzut fanów do anime to właśnie "jazda na łeb na szyje", pomijanie wątków z mangi, zbyt szybkie tempo przez co seria wyszła średnio fabularnie. Mam nadzieję, że w s02 to poprawia.... Jak w końcu wyjdzie .

The Eminence in Shadow próbowałem, ale dla mnie ciepłe kluchy.

Kaiju s02 rzeczywiście rozczarowuje + kończenie sezonu w takiej chwili to chujowe zagranie.

Sakamoto +1

Chainsaw man sam sobie teraz odświeżyłem przez Reze Arc i oglądało mi się jeszcze lepiej niż za pierwszym razem. Największy zarzut fanów do anime to właśnie "jazda na łeb na szyje", pomijanie wątków z mangi, zbyt szybkie tempo przez co seria wyszła średnio fabularnie. Mam nadzieję, że w s02 to poprawia.... Jak w końcu wyjdzie .

The Eminence in Shadow próbowałem, ale dla mnie ciepłe kluchy.
No właśnie Chainsaw Man mangi nie czytałem więc opieram się tylko na tym co widzę w anime. No ale jest rzeźnia a rzeźnia zawsze jest spoko :fjedzia:

Co do The Eminence in Shadow to nie zachęciłeś :usunto:

@Gaara , mordo, jak wrócisz, pisz jak wrażenia.
1000013959.jpg

Jestem fanem db od dzieciaka, wczoraj w tv obejrzałem przypadkiem one punch man
Średnie mocno ale widziałem tylko 2 odcinki

Szybciutko. Ja wczoraj wziąłem sobie trzeci tom two blue vortex. Następny wydają jakoś w marcu, pojebani są.
Dawkowałem jeden tom dziennie i wczoraj wieczorem dojechałem do 5 - rozdział 40. Pod koniec roku na Jump Festa ma być jakieś ważne info co do CSM - albo Fujimoto poda datę zakończenia mangi albo potwierdzenie s02. Wolałbym oczywiście to drugie.
BTW, niedawno na Prime wyszedł 17-26 od Fujimoto, bardzo fajne kilka historyjek od tego szaleńca ;)

Back