ketraab
KSW Welterweight
Finał SNK 4 listopada. Czytałem mangę, ale czuje,ze mają takiebpole do popisu, ze mogą tam jeszcze grubo namieszać.
Demon Slayer już poczekam na dam koniec serii. Nie zabieram się za mange.
Snk jak pokazałem kiedyś koledze to mówo, że hujowe, ale obejrzy bo i tak nie ma co robić. Jak wyszedł 3 sezon to dzwonił do mnie zajarany, ze ta fabuła rozwaliła mu leb hehe.
Demon Slayer już poczekam na dam koniec serii. Nie zabieram się za mange.
Snk jak pokazałem kiedyś koledze to mówo, że hujowe, ale obejrzy bo i tak nie ma co robić. Jak wyszedł 3 sezon to dzwonił do mnie zajarany, ze ta fabuła rozwaliła mu leb hehe.

, powiem wam że te bleache, naruta to się chowają przy AoT moim zdaniem, ogólnie przejrzałem temat to dziwię się w chuj że dajecie radę boruto oglądać dla mnie to straszne gowno się zrobiło, bleacha z wojna z quincy też już męczę parę miechów i nie mogę zmęczyć, a aot to wciągnąłem duszkiem dla mnie to jest top1 wśród anime, aż przykro się robi że to już koniec, w sumie do finału jakichś super oczekiwań nie mam, co się miało zadziać to już się zadziało… ale tym bardziej właśnie finał może zaskoczyć, w poniedziałek kręcę wielkiego bata i pewnie będę oglądał dwa razy bo nie będę kumał co się dzieje po takiej przerwie 
aż szkoda że już człowiek całe obejrzał..