Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

po co kopać się z koniem? kolega wszystkich poucza jak żyć i aż mu żyła na czole wychodzi z agresji, coś pięknego, wtedy ja się odpalę, a komu to.potrzebne

:fjedzia:

uważam ćpunów za śmieci i biedaków umysłowych
Brutalny atak na użytkownika @Roshi.
oooo-john-cena.gif

O to, to lepiej kopać się z wiewiórkami. Nie wiem co kontrowersyjnego w tym, że uważam ćpunów za śmieci i biedaków umysłowych

od zwierząt to się odpierdol
nie gryż ręki która karmi
ja uważam że jesteś zwykłą kurwą do szczania, śmieciem, prowokatorem, szukasz chuja do dupy, oceniasz innych, göwno o.nich wiedzą i myślisz że ktoś się zlęknie i teraz będę się musiał uzerac z Twoim jadem jaki wydzielasz, ale przecież jesteś Brawler to lubisz się napierdalac klawiatura, o.nic więcej cie nie posadzam

:jjsmile:

ale przecież to ty, w co drugim swoim komentarzu, dajesz nam do zrozumienia, że dostałeś co najmniej pajdę plus wcześniejsze 10 gibania na zakładzie.
ciężko musi być takiemu charakterniakowi jak ty, z takimi normalsami jak tu na forum. masz chociaż z kim czaju przykirzyć?

normalni na cohones, błagam
Ciężko, ciężko bardzo ciężko, choć nigdy nie nawiazywalem do kriminalu, zajebista sobie teze uknules

od zwierząt to się odpierdol
nie gryż ręki która karmi
ja uważam że jesteś zwykłą kurwą do szczania, śmieciem, prowokatorem, szukasz chuja do dupy, oceniasz innych, göwno o.nich wiedzą i myślisz że ktoś się zlęknie i teraz będę się musiał uzerac z Twoim jadem jaki wydzielasz, ale przecież jesteś Brawler to lubisz się napierdalac klawiatura, o.nic więcej cie nie posadzam

:jjsmile:
Kogo karmi ta ręka? Wiewiórki?
Wyplułeś z siebie chyba wszystkie słowa jakimi Cię częstowali na szkolnym korytarzu w podstawówce ukonczonej wieczorowo :)

Rozumiem, że jesteś osobą w kryzysie możliwości intelektualnych być może masz nawet stwierdzoną trisomnie 21, nie zabrania się dostępu do internetu przecież takim osobom, luz :)

jeszcze ktoś dorzuci do pieca? jeszcze ktoś mnie zna? lepiej mieć wszystkich z glowy i dopisac do kajecika

Kogo karmi ta ręka? Wiewiórki?
Wyplułeś z siebie chyba wszystkie słowa jakimi Cię częstowali na szkolnym korytarzu w podstawówce ukonczonej wieczorowo :)

Rozumiem, że jesteś osobą w kryzysie możliwości intelektualnych być może masz nawet stwierdzoną trisomnie 21, nie zabrania się dostępu do internetu przecież takim osobom, luz :)

:mjsmile: nawet zabawne, stop kamieniu balasow

jeszcze ktoś dorzuci do pieca? jeszcze ktoś mnie zna? lepiej mieć wszystkich z glowy i dopisac do kajecika
Dopisz tam koniecznie "jestem chory" wtedy niech druga ręka wyrwie długopis i odpisze : "sam jesteś kurwa chory, jesteś dla mnie kurwą do szczania, śmieciem, prowokatorem i szukasz chuua do dupy" i tak sobie śmialo konwersujcie, Ty i ten Twój drugi przyjaciel ukryty głęboko w jaźni :))

Dopisz tam koniecznie "jestem chory" wtedy niech druga ręka wyrwie długopis i odpisze : "sam jesteś kurwa chory, jesteś dla mnie kurwą do szczania, śmieciem, prowokatorem i szukasz chuua do dupy" i tak sobie śmialo konwersujcie, Ty i ten Twój drugi przyjaciel ukryty głęboko w jaźni :))

Jestem, zmagam sie z ciężka depresja, bawi cie to, drwisz, no to jesteś kolejny którego zapraszam na f2f

byq, ale skoro zmagasz się z ciężką depresją, czego ci współczuję, to czemu zamiast porządnie się leczyć obrażasz jakichś obcych typów w internecie?

wypowiadalem się w temacie, zawsze tylko.odpowiadalem, nikogo nie atakowalem pierwszy, na gangusa, na prawilniaka itd. wyzwiska i inne podobne, stąd wkurwienie, a że mam charakter jaki mam, to ripostowalem

wypowiadalem się w temacie, zawsze tylko.odpowiadalem, nikogo nie atakowalem pierwszy, na gangusa, na prawilniaka itd. wyzwiska i inne podobne, stąd wkurwienie, a że mam charakter jaki mam, to ripostowalem
I co z tego ?
Chcesz medal z czekolady i plaster dzielnego użytkownika?

Daje sobie pełne prawo do nazywania ćpunów -lumpów śmieciami, biedakami bez pracy i pomysłu na życie. Ty ich bronisz - czemu? Nie wiem, ale chętnie poznamy tą historię:))

Back