Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Ten temat to jest złoto na tak wielu płaszczyznach, że mózg rozjebany:

1. Stężenie prawilniactwa oczywiście wypierdala poza skalę, insajderskie info sypie się jak z rękawa.
2. Pijany lub niespełna rozumu @zielony666 na fali emocji proponuje zlot Cohones na kurwa Babilonie xD.
3. Pojawiają się ploty, że nie tylko treneiro Andrew, ale i Bagi był informatorem policji (swoją drogą ktoś mógłby pociągnąć wątek oraz wyjaśnić, jakim cudem najprawilniejsza z prawilnych ekipa ze Szczecina to akceptuje).
4. Kłótnie ex bramkarza jakiejś podłódzkiej budy z automatami z policjantem.
5. W międzyczasie wjeżdża POTĘŻNE OŚWIADCZENIE klubu Ankos pisane pół-polskim.
6. Powszechne oburzenie na psiarski zamach na rodzinne klejnoty Kościela.
7. A przez kolejne 20 postów będziemy analizować wynurzenia Mirasa Gracie XD.

Brakuje jeszcze stanowiska Różala, ale wszystko w swoim czasie.

Mógłbym tak wymieniać do rana; ten temat należy utrwalić na papierze i oprawić w ramkę.
Temat roku jak nic.

Ten temat to jest złoto na tak wielu płaszczyznach, że mózg rozjebany:

1. Stężenie prawilniactwa oczywiście wypierdala poza skalę, insajderskie info sypie się jak z rękawa.
2. Pijany lub niespełna rozumu @zielony666 na fali emocji proponuje zlot Cohones na kurwa Babilonie xD.
3. Pojawiają się ploty, że nie tylko treneiro Andrew, ale i Bagi był informatorem policji (swoją drogą ktoś mógłby pociągnąć wątek oraz wyjaśnić, jakim cudem najprawilniejsza z prawilnych ekipa ze Szczecina to akceptuje).
4. Kłótnie ex bramkarza jakiejś podłódzkiej budy z automatami z policjantem.
5. W międzyczasie wjeżdża POTĘŻNE OŚWIADCZENIE klubu Ankos pisane pół-polskim.
6. Powszechne oburzenie na psiarski zamach na rodzinne klejnoty Kościela.
7. A przez kolejne 20 postów będziemy analizować wynurzenia Mirasa Gracie XD.

Brakuje jeszcze stanowiska Różala, ale wszystko w swoim czasie.

Mógłbym tak wymieniać do rana; ten temat należy utrwalić na papierze i oprawić w ramkę.
Ja tylko do punktu nr.3
Jak to był? Po co ten czas przeszły?
Jak to akceptuje prawilna ekipa? Przełknęli te gorzka pigułkę. A w temacie akceptowania konfidentów. Piguła….

Czytając temat przypomniałem sobie taką historię
To był koniec jego historii

Ja tylko do punktu nr.3
Jak to był? Po co ten czas przeszły?
Jak to akceptuje prawilna ekipa? Przełknęli te gorzka pigułkę. A w temacie akceptowania konfidentów. Piguła….

To nie składa się do kupy - Bagi konfident, Materla konfident, Piguła (ten z Analogs?) bo też tam trenuje.

W Szczecinie wszyscy wszystkich posprzedawali na psy i nikt nie ma do nikogo pretensji - tylko ciągnęli zapałki kto wyjebie Moksa z balkonu xD.

Oznaczone na 03:50.

1729626745464.png

Obczajcie tego Rossiego na insta karol_mnemonik , typ siedzi w Dubaju razem z kolegami od jongmena ,zarobieni po kule , podejrzewam ,że to nie trener a ten rossi może mieć więcej wspólnego ze śmiercią Ormianina a, że z Dubaju ciężko kogoś ściągnąć to nawinął się trener

Patrzcie to: to kontynuacja tej akcji z koksem w bananach w Biedronce.

1729627600029.png

To nie składa się do kupy - Bagi konfident, Materla konfident, Piguła (ten z Analogs?) bo też tam trenuje.

W Szczecinie wszyscy wszystkich posprzedawali na psy i nikt nie ma do nikogo pretensji - tylko ciągnęli zapałki kto wyjebie Moksa z balkonu xD.

View attachment 111702

Pierwsza zasada gitów "kto ostatni rozjebie się na prokuraturze ten frajer". Tak mi się obiło o uszy. :neildegrassewhoa:

View attachment 111702

ten komentarz dobry:
"Szpila, Różal i Materla to eko-gangsterzy. Dzisiaj jest wielu ekologicznych gangsterów, to taka moda. Ekologiczny gangster, to czlowiek który wyglada na mega bandziora, mowi jak bandzior, ale jego szkodliwości społeczna jest zerowa. A jak w przypadku Materli nawet plusowa, bo pomógł wymiarowi sprawiedliwość."

ten komentarz dobry:
"Szpila, Różal i Materla to eko-gangsterzy. Dzisiaj jest wielu ekologicznych gangsterów, to taka moda. Ekologiczny gangster, to czlowiek który wyglada na mega bandziora, mowi jak bandzior, ale jego szkodliwości społeczna jest zerowa. A jak w przypadku Materli nawet plusowa, bo pomógł wymiarowi sprawiedliwość."
Szpilman to jako jedyny z tej szajki pseudo gangsterów siedział w kryminale.

Patrzcie to: to kontynuacja tej akcji z koksem w bananach w Biedronce.

View attachment 111703

Screenshot_2024-10-22-21-19-54-843_com.miui.gallery-edit.jpg

Zresztą że tak sobie odpiszę - akurat w tym wypadku bardzo dobrze że wjazd jest na ostro. Będąc policjantem ostatnie czego bym chciał byłoby zostanie odjebanym albo właśnie przypadkowe odstrzelenie kogoś z domowników przy wymianie ognia z podejrzanym o jakieś chore kokodżambo, bo mi się zebrało na kulturę względem domowników. Już we Wrocławiu prawdopodobnie złe założenie kajdanek typowi skończyło się przecież na masakrze w radiowozie jakiś czas temu.

A kwestia czy musiał być to akurat wjazd na chatę, czy nie można było tego zrobić inaczej - NIE ZNAM SIĘ, NIE WYPOWIEM, MOJA LICENCJA NA GANSTERSKIE COHONEZ JEST NIEOPŁACONA :awesome:
No i poza tym przy grupie przestępczej zatrzymują wszystkich, których wytypowali w tym samym czasie. Nie będą czekać, aż jeden będzie szedł wyrzucić śmieci, a drugi kupić trociny dla chomika, bo reszta rzezimieszków by się od razu zapadła pod ziemię.

Netflix robi o nim film i gloryfikuje takiego typka. Pojebany świat.
Co mam Ci mordo powiedzieć
poczytaj posty nawet tu świat już dawno popierdoliło
Mam nadzieję że moje posty traktują ludzie z ogromną dozą dystansu
I teraz taki materla będzie się bujał na tym i obnosił że wielki gangster z pomorza może kurwa jak oczko odrazu
A chuj z tym światem tak reasumując

Obczajcie tego Rossiego na insta karol_mnemonik , typ siedzi w Dubaju razem z kolegami od jongmena ,zarobieni po kule , podejrzewam ,że to nie trener a ten rossi może mieć więcej wspólnego ze śmiercią Ormianina a, że z Dubaju ciężko kogoś ściągnąć to nawinął się trener
Sprzed 16 lat, mozna o nim wyczytac tu i w jeszcze paru wpisach, nie mowie oczywiscie o jakis aktach sądówych itp. Tez bardziej mi by pasowal niż trener https://policja.pl/pol/aktualnosci/18726,Drewniak-wpadl-w-rece-Policji.html

Kilka lat szamania gramami, zapewne opio, a ten o ziole. Jak z nienacka wjeżdża ci zimny indyk to ziółko jest ukojeniem rozpierdolonych nerwów :juanlaugh:
No niekoniecznie. W jednym ze szpitali w mieście wojewódzkim znajoma psychiatra miała -- przynajmniej dłuższy czas temu, gdy z nią gadałem -- wysyp pacjentów na oddziale z objawami paranoi/silnych stanów paranoidalnych. Łączyło ich to, że byli heavy userami zielska i tylko to nadużywali.

Także to pierdolenie: "heh trawka, to super git, nie to co ta wóda i twarde dragi to właśnie pierdolenie". Na jednych tak silnie nie podziała -- tak jak wielu pije dużo i ryzykownie, ale się od wódy nie uzależnią. Inne przepadają czy to w trawie czy w wódzie. O mocnych lekach i dragach nie wspominając.

Last edited:
Back