Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Logika podobna.

Żyjesz z przestepstwa i krzywdy ludzkiej.

:fjedzia:
nie, nie ma tu nic podobnego - nie bierzesz narkotyków i tyle :-)

ja pamiętam, że nie było zbyt dużo czasu już za czasów liceum na imprezy - piątek i sobota wieczór - ale to raczej poświęcało się na randki
na studiach to samo -za dużo nauki i nie było czasu na głupoty

nie, nie ma tu nic podobnego - nie bierzesz narkotyków i tyle :-)

ja pamiętam, że nie było zbyt dużo czasu już za czasów liceum na imprezy - piątek i sobota wieczór - ale to raczej poświęcało się na randki
na studiach to samo -za dużo nauki i nie było czasu na głupoty
Chyba nie wiesz ilu studentów wpierdala fetę do nauki i siedzą całe noce i wkuwają, na jakim Ty świecie żyjesz Piotruś?

To kiedy imprezować jak nie w szkole i na studiach?

:mamedwhat:
Gość jest odklejony, wszyscy studenci jak ćpają, chlają i latają po klubach ruchać się z innymi studentami z wymiany erasmus, czy chuj wie jak to się nazywa powiedzą Ci, że nie mają czasu na głupoty

Fajnie, że mnie śledzisz, jak się zakochałeś to podam adres to przyjedziesz na buzi buzi Piotruś

komentarze ad persona - czyli już koniec logiki w główce :-)

pon filmem było 9 komentarzy - nie trudno chyba wszystkie przeczytać

• Like
Reactions: Abe
To kiedy imprezować jak nie w szkole i na studiach?

:mamedwhat:
coś za coś
- tu masz rację... za dużo niepotrzebnej nauki z perspektywy czasu - ale człowiek nie miał wyboru - musiał się tego uczyć w liceum
ps. kumpel, który lubił w liceum dać w czajnik ostro w klasach 1-3 to w 4 klasie nie wyszedł z nami pogadać za próg...
tylko się uczył aby zdać na medycynę - przykro było patrzeć na to, bo wyglądało jakby na łeb dostał
(ale fakt, zdał ładnie - był pod koniec 2 dziesiątki, a przyjmowano kilkaset osób)

były wakacje - jedyny okres gdzie można było poszaleć

Chyba nie wiesz ilu studentów wpierdala fetę do nauki i siedzą całe noce i wkuwają, na jakim Ty świecie żyjesz Piotruś?

o czym Ty gadasz haha, nauki nie ma aż tak dużo - trzeba po prostu się duuużo i regularnie uczyć
tak - w pracy też niejedną nockę zarwałem.... ale nie bierze się narkotyków :-)

coś za coś
- tu masz rację... za dużo niepotrzebnej nauki z perspektywy czasu - ale człowiek nie miał wyboru - musiał się tego uczyć w liceum
ps. kumpel, który lubił w liceum dać w czajnik ostro w klasach 1-3 to w 4 klasie nie wyszedł z nami pogadać za próg...
tylko się uczył aby zdać na medycynę - przykro było patrzeć na to, bo wyglądało jakby na łeb dostał
(ale fakt, zdał ładnie - był pod koniec 2 dziesiątki, a przyjmowano kilkaset osób)

były wakacje - jedyny okres gdzie można było poszaleć

o czym Ty gadasz haha, nauki nie ma aż tak dużo - trzeba po prostu się duuużo i regularnie uczyć
tak - w pracy też nie jedną nockę zarwałem.... ale nie bierze się narkotyków :-)

@PiotrekD patrząc na to co pisałeś w tym temacie to dziwię się że nie jesteś po uniwersytecie ulicy i ulicznej szkole życia, a w rubryce zawód nie masz wpisane ,,szlachta nie pracuje”

:wink:

@PiotrekD patrząc na to co pisałeś w tym temacie to dziwię się że nie jesteś po uniwersytecie ulicy i ulicznej szkole życia, a w rubryce zawód nie masz wpisane ,,szlachta nie pracuje”

:wink:
i znów atak ad persona :-)
brakuje argumentów do prowadzenia dyskusji? ;-)

• Like
Gość jest odklejony, wszyscy studenci jak ćpają, chlają i latają po klubach ruchać się z innymi studentami z wymiany erasmus, czy chuj wie jak to się nazywa powiedzą Ci, że nie mają czasu na głupoty
Chyba za wcześnie te studia skończyłem, teraz jest jakoś ciekawiej
:boystop:

• Like
Nadrobiłem właśnie temat z ostatniego tygodnia i nasuwa mi się w głowie tylko jedno pytanie, kto tu kurwa tego psa wpuścił na nasze prawilne forum? Chwdp typie, jp na 100% pało
comment_1596324637ziaFlEmXXqiNT1UAoyYhll.jpg

Back