Biedroo155
BAMMA Lightweight
Czym sugerujesz się grając Bamgbose?
panowie całkiem realne wydarzenia ? ktoś coś gra pozdrawiam :)
Moim zdaniem ma szansę tylko przez lucky puncha, chociaż i toza dużo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czym sugerujesz się grając Bamgbose?
panowie całkiem realne wydarzenia ? ktoś coś gra pozdrawiam :)
w tym spotkaniu raczej fartem hehe :) rózal tez nie był faworytem... a pare złoty wpadło :) pionteczka a wy jakie macie swoje propozycje anlizy ?Czym sugerujesz się grając Bamgbose?
Moim zdaniem ma szansę tylko przez lucky puncha, chociaż i toza dużo
Wow. Gdzie takie kursy? ME, Assuncao, 2 walki kobit i już siedzi. Celowalbym w 6-7 decyzji.UFC 212 (min 4 dec.) @2.75
Pytanko - czy jak przed sama gala wypadna przykladowo 2 walki i zamiast 12 ostatecznie jest 10, jakos taki zaklad koryguja? Takie cos bym stawial, bezposrednio przed startem galiUFC 212 (min 4 dec.) @2.75
Wow. Gdzie takie kursy? ME, Assuncao, 2 walki kobit i już siedzi. Celowalbym w 6-7 decyzji.
Pytanko - czy jak przed sama gala wypadna przykladowo 2 walki i zamiast 12 ostatecznie jest 10, jakos taki zaklad koryguja? Takie cos bym stawial, bezposrednio przed startem gali
Takie zaklady to bym ładował co gale, przeciez 4 decyzje na 12 walk to minimum, a kusiwo powyzej 2.o miodzio :)Nie mam pojęcia, ale mozliwe, ze nie. Co do decyzji, sprawdzałem jakoś ze dwadzieścia ostatnich gal i wszędzie były min. 4.
Takie zaklady to bym ładował co gale, przeciez 4 decyzje na 12 walk to minimum, a kusiwo powyzej 2.o miodzio :)
kurwa nie moge z niemiec sie zarejestrowac na tym skybecie :/Ba, jak dopiero co je wprowadzili. :D
kurwa nie moge z niemiec sie zarejestrowac na tym skybecie :/
tak naprawde to nie chce mi sie z tym srac. ale dziwi mnie to bo william hill normalnie chodzitry VPN.
A co Ci wyskakuje ??kurwa nie moge z niemiec sie zarejestrowac na tym skybecie :/
tzn chce wpisac moj kod pocztowy, ale do wybory mam tylko 4 panstwa, niemiec tam nie ma :PA co Ci wyskakuje ??
A to lipa, powodzenia z tym.tzn chce wpisac moj kod pocztowy, ale do wybory mam tylko 4 panstwa, niemiec tam nie ma :P
Jeśli grasz z Polski i masz PL adres to takie fajne buki z UK do których dostęp ma np. @Pietagoras nie są dla nas dostępne...Assuncao
Silva
Belfort
Aldo
Cztery single na tą gale i bez kombinowania. Zobaczymy jak pójdzie.
Postawiłbym też te min 4 dec, którymi podzielił się @Pietagoras, ale władowałem już wszystkie środki przeznaczone na tą galę w single powyżej
Spokojnie. Korzystam z tego darmowego VPN, które podał tutaj raz jeden użytkownik chyba z Lawlerem w avatarze (czyli pewnie Ty, albo mistrz Kiras) i póki co nie miałem żadnych problemów.Jeśli grasz z Polski i masz PL adres to takie fajne buki z UK do których dostęp ma np. @Pietagoras nie są dla nas dostępne...
Jak to mawiał Testo "nie dla psa kiełbasa"
Tu nie chodzi o vpn tylko te buki nie akceptują Polaków po prostu. Tu ustawa nie ma znaczenia. No chyba, że masz angielski adres czy rachunek przy weryfikacji to ok.Spokojnie. Korzystam z tego darmowego VPN, które podał tutaj raz jeden użytkownik chyba z Lawlerem w avatarze (czyli pewnie Ty, albo mistrz Kiras) i póki co nie miałem żadnych problemów.
A no dobra, nie ogarnąłem.Tu nie chodzi o vpn tylko te buki nie akceptują Polaków po prostu. Tu ustawa nie ma znaczenia. No chyba, że masz angielski adres czy rachunek przy weryfikacji to ok.