Ch*j idę do łóżka może jak jutro wstanę i zobaczę jeszcze raz ten post to uwierzę :) (na stronie federacji ani inf o biletach nic, nie rozgłaszają tego wcale, coś tu śmierdzi)
Overeem na 100% wziąłby walkę z Aleksem podczas zawirowań związanych z pojedynkami na szczycie HW Strikeforce. Nie rozumiem oficjeli Strefy Walk. Po co taki news?
A z czego mu zapłacą i to na 3 tygodnie przed finałami K1? Nawt jeśli jakimś niesamowitym cudem dojdzie do zakontraktowania tej walki to:
- będzie to finansowa i promocyjna porazka, zważywszy na obecny poziom promocji SW i ciszy w mediach;
- Ali zostanie zjedzony przez fanów i dziennikarzy po tym jak odmówił Bigfootowi i Fiodorowi (jakby nie patrzeć na tło tej odmowy).
No i trzeba mieć mocne kwity od Alexa na to, że jednak jest w pełni zdrów i to nie z jakiejś malej kliniki pod Uralem, ale z jakiegoś poważnego ośrodka w Europie.
Dyrma tu masz niby badania Aleksa http://strefawalk.com/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=1&Itemid=74
Też mam wiele wątpliwości co do tego pojedynku, ale nie byłaby to pierwsza sytuacja gdy Overeem robi coś takiego. Rok temu miał dwie walki MMA między FE, finałem K-1. Tak czy siak Boon napisał mi, że negocjacje są prowadzone i wszystko jest możliwe.
Może po prostu widzą w Aleksie poważnego wyzwania, więc AO mógłby z nim walczyć i dzień przed finałem K-1. Raczej jak rozgrzewka czy sparring. Zaś Fedor, Werdum czy chociaż Bigfoot wymagaliby trochę większego zaangażowania przed walką.
Jak już to widzą w nim płachtę na byka dla Fedora :P
Jeśli to dojdzie do skutku to chyba kupię bilet i przylecę do Polski, aż trudno uwierzyć ale to wspaniały news. Może biorąc pod uwagę to jak teraz szybko rozwija się MMA w PL i biorąc pod uwagę chęci Danuty wobec zawładnięcia Europą, można się powoli łudzić że UFC zawita także do Polski za jakiś czas.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.