Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podobno daleki krewny.Czy Akop Szostak nie naturalnym następcą Marcina Najmana? Proszę tylko merytoryczne komentarze
Mi się wydaje że większość ma w niego jednak wyjebane, akop to pizda bez siły przebicia jak najman.Ja uwielbiam w Akop jego sprzeczności:
- w mma chce sportowych rywali/ walczy z tzw. frekami
- zarobki z walki przeznacza w całości na cele charytatywne/ po porażce z Erko jedna zmienia zdanie
- Trzeci rok mówi o przejściu do 93 lub 84 kg ale musi się słuchać managera oraz trenerów-
Dla mnie to następca Najmana ponieważ wiele osób wykupi galę aby zobaczyć jak przegrywa plus środowisku też reaguje na niego różnie.
Czy Akop Szostak nie naturalnym następcą Marcina Najmana? Proszę tylko merytoryczne komentarze
Najman miał pas WKU.A ja tam do Akopa nie mam pretensji, ba uważam, że KSW nie powinno go puszczać, bo ma dużą dywizję "fun fightów" (określenie Akopa) jak Pudzian czy Izu i Akop nadałby się do walk z nimi, jak również do walki z Panem Kołeckim w celu zapewnienia Szymonowi dobrej wypłaty ze względu na rozpoznawalność.
Możecie się śmiać z wizerunku "kwiaty i herbata", ale to jego pomysł na biznes. Akop na dziś jest po prostu walczącym influencerem, jakich wielu w PL. Ale też Akop idzie się bić i nie da się ukryć, że porównania do Najmana, który oddaje zwycięstwo przy pierwszym "ała" są nietrafione i myślę, że jednak już hejterskie.
Zwłaszcza, że Akop dostał w trąbę tak, jak Najman nigdy nie dał się uderzyć. Próbuje. Przewalczył 3 rundy z Borkowskim, ze Słodkiewiczem. Coś tam szarpie.
Także w mojej opinii, można się z Akopa pośmiać (myślę, że każdy influencer bierze to w koszta) ale nie wyżywałbym się na nim i nie przypisywał mu wartości zerowej.
Pozdrawiam.
Na pewno nie Maciej Kawulski.
Najman miał pas WKU.
Polemizowałbym. Niezbadane są pobudki dla jakich kierował się w swojej karierze Najman oraz jego przeświadczenie o umiejętnościach. ( może walka z Saltą gdzie przypuścił jedną szarżę). Natomiast Akop chyba szuka uznania albo uwierzytelnienia swojej męskośći. "lubię dostawać wpierdol" , "trenerzy mnie chwalą" itd itp.A ja tam do Akopa nie mam pretensji, ba uważam, że KSW nie powinno go puszczać, bo ma dużą dywizję "fun fightów" (określenie Akopa) jak Pudzian czy Izu i Akop nadałby się do walk z nimi, jak również do walki z Panem Kołeckim w celu zapewnienia Szymonowi dobrej wypłaty ze względu na rozpoznawalność.
Możecie się śmiać z wizerunku "kwiaty i herbata", ale to jego pomysł na biznes. Akop na dziś jest po prostu walczącym influencerem, jakich wielu w PL. Ale też Akop idzie się bić i nie da się ukryć, że porównania do Najmana, który oddaje zwycięstwo przy pierwszym "ała" są nietrafione i myślę, że jednak już hejterskie.
Zwłaszcza, że Akop dostał w trąbę tak, jak Najman nigdy nie dał się uderzyć. Próbuje. Przewalczył 3 rundy z Borkowskim, ze Słodkiewiczem. Coś tam szarpie.
Także w mojej opinii, można się z Akopa pośmiać (myślę, że każdy influencer bierze to w koszta) ale nie wyżywałbym się na nim i nie przypisywał mu wartości zerowej.
Pozdrawiam.
Na pewno nie Maciej Kawulski.
Wie ktoś gdzie zawalczy AKOP?
Apok nie walczy. Apok dostaje wpierdol.Wie ktoś gdzie zawalczy AKOP?
Mądrze powiedział Szymon Kołecki, że walka Pudziana z Jurasem wywołałą większe emocje niż wszystkie poprzednie walki gali KSW 61. Można lubić Akopa albo nie lubić ale emocje wywołuje wielkie. Oczami wyobraźni widzę z 5 topowych pojednych w universum polskiego mma/freak mma:
1) Akop vs Najman - PPV po 300zł i to trzeba kupować miesiąc przed w dniu walki 500zł
2) Akop vs Sarara walka o naziwe " Dla Bartry" - na początku medialny konflikt , Akop mówi, że kickboxing to nie MMA i szybko wjedzie w nogi Sararze na co Tomek nagrywa filmiki przed walkąz wszystkim hejterami Akopa ( Bartra, Kołecki a może nawet Jamie Sloan ( czy jak on tam się nazywał).
3) Akop vs Popek - Akop mówi, że słucha trenerów i , że nie lubi trash talku ale widzi jak popek pewnego razu nie daje napiwku w kwiaciarni i rozpętuje się medialne piekło
4) Akop vs Murański senior - Jakoś niewiadomo skąd okazuje się, że mają beef, że Murański wymyśli dlaczego.
5) Akop vs Bestia - geneza beefu kto był lepszym kulturystą bądź prywatnym trenerem
6) The last but not the least Akop vs Majewski - beef z przełości w momencie największej infamii Akop źle wypowiedział sięo DEYNN ( wspomina o tym MAjewski w wydziae na jakimś KSW). a dodatkowo Majewski obraża jednego z psów Akopa na co Akop w rewanżu obranża pieska Majewski. To już nie chodzi o kase tu chodzi o honor mówi majewski przygotowywany w Brazylii przez Andersona SIlvę
Oczywiście to wszystko z przymrużeniem oka ...;)OK?;)
Ale się wściekł![]()