Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kluski śląskie - ale musza mieć dziurke ;)Grzechu a jak się u Was na te kluski mówi w pyrlandii? :]
Wielkopolska ?Kluski śląskie - ale musza mieć dziurke ;)
nie muszo! moga byc jak kopytka, kulki lub z dziurka. ty mje tu nic nie mow o kluskach slaskich czlowieku z pyrKluski śląskie - ale musza mieć dziurke ;)
Ostatnio jadłem tak w kształcie kopyteki nie wiem czy nie lepiej od zwykłychnie muszo! moga byc jak kopytka, kulki lub z dziurka. ty mje tu nic nie mow o kluskach slaskich czlowieku z pyr
Poznań !Wielkopolska ?
Ale tylko takie tak nazywamy.nie muszo!
Mówi się gnocchi :Dmoga byc jak kopytka
Jakbyś się nie zjarał jak prosiak to byś widział że mówię jak u nas się takie z dziurką nazywa, a nie jak Wy swoje zwiecie :Pty mje tu nic nie mow o kluskach slaskich czlowieku z pyr
To moge w weekend na browarka wpasc kiedyś :) hahaPoznań !
Ale tylko takie tak nazywamy.
Mówi się gnocchi :D
Jakbyś się nie zjarał jak prosiak to byś widział że mówię jak u nas się takie nazywa, a nie jak Wy swoje zwiecie :P
Ja lubię z makaronem, sąsiadka z pyrami robi.Ciebie je się czernine z kluskami ziemniaczanymi?
Moje ulubione danie. Kocham czernine.Bo Ty swój chłop, na pewno lubisz czernine.
Jak podołasz to zapraszam.To moge w weekend na browarka wpasc kiedyś :) haha
Kawalek mam, ale co tam :) jestem Sochaczew / Warszawa / PulawyJa lubię z makaronem, sąsiadka z pyrami robi.
Moje ulubione danie. Kocham czernine.
Jak podołasz to zapraszam.
Nie znam ;)Sochaczew / Warszawa / Pulawy
Ja lubię z makaronem, sąsiadka z pyrami robi.
Moje ulubione danie. Kocham czernine.
Jak podołasz to zapraszam.
To jak BerlinSochaczew blisko Poznania, ze 2-3 godzinki
Czasem można dostać np u Mielcarka na placu wielkopolskim w PoznaniuU ojca na mazurach kupisz krew z kaczki w sklepie.
Haha dobrze będzie :), ale pewnie znajac cohonesy ze 2 tygodnie bym nie wrocil do domu :OTo jak Berlin
Czasem można dostać np u Mielcarka na placu wielkopolskim w Poznaniu
Ale kaszanke by wpierdolił :DStary, moje tez. U ojca na mazurach kupisz krew z kaczki w sklepie. Na slasku kupilem kaczke od chodowcy i mi mowi ze krwi z niej nie upusci bo to obrzydliwe. I jadam czernine raz na rok gdy rodzina krew przywiezie. S tez moje ulubione.
O ile w ogóle :Dale pewnie znajac cohonesy ze 2 tygodnie bym nie wrocil do domu :O
Wole bułczankę - na ślasku też macie jakąś śmieszną nazwe tego @Gaara czyli jak kaszanka ale bez kaszy a z kawałkami bułki.Ale kaszanke by wpierdolił :D
Musiałeś mi o tym przypominać, teraz muszę do sklepu tyrać, żeby jutro na śniadanie mieć #cholesterol1000Ale kaszanke by wpierdolił :D
zostane przy multiwitaminie hahaO ile w ogóle :D
Wole bułczankę - na ślasku też macie jakąś śmieszną nazwe tego @Gaara czyli jak kaszanka ale bez kaszy a z kawałkami bułki.
Krupnik to poza wódką zupa jak grochówka tylko z kaszą ;)a na kaszanke mówimy krupniok
Bułczanka zajebista, w Netto mają :)nie bo nie jem kaszanek, wole kielbase slaska lub flaki, ale na zadnym pierdolonym rosole, tylko z dobra zasmazka a jak
Pany polejcie coś, a nie tylko gadacie o soczku, czy ja mam postawic sok z ananasa ?Krupnik to poza wódką zupa jak grochówka tylko z kaszą ;)
Bułczanka zajebista, w Netto mają :)
http://lmgtfy.com/?q=krupniokKrupnik to poza wódką zupa jak grochówka tylko z kaszą ;)
Bułczanka zajebista, w Netto mają :)
Ja Ci wierzę, tylko mówię co w wlkp mamy ;)
Nie ten wątek.Pany polejcie coś, a nie tylko gadacie o soczku, czy ja mam postawic sok z ananasa ?
przepraszam, ale to oczywiscie i tak nie dla mnieJa Ci wierzę, tylko mówię co w wlkp mamy ;)
Nie ten wątek.
ja wczoraj z grila wpierdalalemMusiałeś mi o tym przypominać, teraz muszę do sklepu tyrać, żeby jutro na śniadanie mieć #cholesterol1000
Ja wczoraj boczek i coś z dzika, aleboczek lepszy :Dja wczoraj z grila wpierdalalem