Wyniki Agit Kabayel vs Damian Knyba: The Homecoming – wyniki gali

Przerwanie jakby sie dzieci w przedszkolu bily. Co to kurwa ma byc?!

przerwanie totalnie z dupy, mógł to puścić do desek ale to jest własnie to co pisałem w temacie poprzedniej walki
bez przesady, nie było lawiny ciosów a nie padł po tamtych to nie było przerwania. Sędzia przynajmniej nie zepsuł KO, wczesne przerwania z angielskich i niemieckich ringów to straszny rak boksu
przerwania na ringu niemieckim i angielskim to gówno, w USA Knyba by dostał ciężkie KO pewnie w kolejnej rundzie i by nie było niedomówień

Z sędziami punktowymi na niemieckiej ziemi nie miał szans, żaden Polski dziennikarz nie dostał akredytacji, do tego sędzia jeszcze odjebał takie przerwanie.

Bez strzała to Knyba nic nie zrobi ale... PIERWSZY RAZ w życiu widzę przerwanie walki bez ani jednego nokdaunu... Trochę dziwne.

po tym występie takie pieśni powinny być zakazane na wyjściach zawodników bo to kompromitacja :siara: niech wychodzą do disco polo czy do akademii pana kleksa.

chłop wychodzi jako husarz z paliwem na jedną dobrą rundę która była rzeczywiście dobra tyle że walka trwa 10-12. Knyba w drugiej już się męczył uciekaniem przed Agitem zamiast próbować go umęczać wieszaniem się, kontrolować prostym.

Jak zawsze sztab szkoleniowy trenera Wilczewskiego leży i kwiczy, szkoli takich drabów jak np Wach a teraz Knyba a chłopy klinczować nie potrafią i taki Agit łamie Knybe w pół w klinczu.

po tym występie takie pieśni powinny być zakazane na wyjściach zawodników :siara:

chłop wychodzi jako husarz z paliwem na jedną dobrą rundę która była rzeczywiście dobra tyle że walka trwa 10-12. Knyba w drugiej już się męczył uciekaniem przed Agitem zamiast próbować go umęczać wieszaniem się, kontrolować prostym.

Jak zawsze sztab szkoleniowy trenera Wilczewskiego leży i kwiczy, szkoli takich drabów jak np Wach a teraz Knyba a chłopy klinczować nie potrafią i taki Agit łamie Knybe w pół w klinczu.
Jak Wilczewski powiedział Knybie po drugiej rundzie, że jest zajebiście tylko coś tam musi poprawić to widać było w jego oczach zwątpienie.
Nadal swędzi mnie łokieć po tym zjebanym przerwaniu. Naprawdę ten szpagit był do ustrzelenia. Jebie wałkiem jak chuj to przerwanie bez liczenia. Jebać.

Nie mamy dobrych trenerow boksu w Polsce, a co gorsze za chuja nie maja podejscia do dzieci.
Nauczyciele WF bardziej mnie zniechecili do sportu niz zachecili.
Nie ma co sobie robic nadziei na jakiegos topowego boksera.
Mozna na luzie wybaczyc ze ktos jest boksersko gorszy, ale dlaczego nasi sportowcy przegrywaja juz na etapie sily i wydolnosci to nie moge pojac.

Przejebał, no trudno. Ale co się podjarałem, że Polak walczy o mistrzostwo świata (mimo że tymczasowe) to moje.
Wstawałem na walki Adamka, Głowackiego czy nawet jeszcze końcówkę Gołoty i przy takiej biedzie jaka jest teraz w Polskim boksie, to nawet taką walką żyłem, chociaż szanse były naprawdę minimalne.

Jak jakiś polski pięściarz w HW da tyle emocji co pewien otyły ziom blokujący ciosy twarzą to już będzie fajna sprawa :chuck:

Nie oszukujmy się, polski boks leży i robi pod siebie. Nadzieja na jakieś "wartościowe" walki w kategorii bridger, ale ona to jest stworzona typowo dla nas, jak Liga Konferencji w piłkę :beczka:

Back