Absurdy poprawności politycznej.

Taaa, przez klawiaturę to niby każdy hetero...
No nie, na gejones jest bardzo silna reprezentacja homo. Wręcz powiedziałbym, że hetero stali się tu mniejszością ;-)

Sam się odważyłeś na wyjście z szafy, po tak wielu latach, i za to akurat bardzo Cię szanuję ;-)

:korwinstupid:Nie ma takiej szafy co go pomieści
jest pewna szafa...

No nie, na gejones jest bardzo silna reprezentacja homo. Wręcz powiedziałbym, że hetero stali się tu mniejszością ;-)

Sam się odważyłeś na wyjście z szafy, po tak wielu latach, i za to akurat bardzo Cię szanuję ;-)

Ciekawe czy powiedziałbyś nam to w twarz jeżeli byśmy się spotkali na saunie!?
Pewnie nawet byś się nie odezwał widząc na sobie wzrok nabitych byczków powyżej 90kg.

1000002085-jpg.145373

Ciekawe czy powiedziałbyś nam to w twarz jeżeli byśmy się spotkali na saunie!?
Pewnie nawet byś się nie odezwał widząc na sobie wzrok nabitych byczków powyżej 90kg.

1000002085-jpg.145373
Hola, hola, ale jesteście przecież z tego dumni! Dlaczego miałbym się bać dawać wam komplementy... no dobra, właśnie to do mnie dotarło -- dlaczego ;-)

Ale jeszcze raz podkreślam, że bardzo szanuję kolarskie stowarzyszenie "Gejones" pod patronatem i honorową prezesurą Mariusza Pederatora Pedzianowskiego.

Hola, hola, ale jesteście przecież z tego dumni! Dlaczego miałbym się bać dawać wam komplementy... no dobra, właśnie to do mnie dotarło -- dlaczego ;-)

No właśnie to dopiero po fakcie dociera, ale wtedy jest już za późno..

Ale jeszcze raz podkreślam, że bardzo szanuję kolarskie stowarzyszenie "Gejones" pod patronatem i honorową prezesurą Mariusza Pederatora Pedzianowskiego.

Zapraszamy do grupy mamy silnego patrona.

1000041483-gif.144208

Ale jeżeli jesteś nowy to czwartki mogą Ci się nie spodobać, albo i spodobać.

1000029951-gif.146816

I coś przez tych 7 lat uległo zmianie? Poza jeszcze większym zidioceniem "liberałów" czy tam "dekokratów", czy chuj jeden wie za kogo się "ełropejczycy" mają?

To że środowiska, szczególnie młodej zachodnioeuropejskiej lewicy i amerykańskich demokratów to idioci wołający Free Palestine nie zważający na to że przez tych samych Palestyńczyków byliby ukamienowani to fakt ale to tylko następstwo ruchów w krajach arabskich.

Myślałem, że ty jesteś inteligentny facet, serio, tylko z chujowym charakterem, a widzę że ty serio kutasa z cipą potrafisz pomylić i wylizać wora dla kolegi :wtf2:

Myślę że już nic się nie zmieni w twojej głowie, bo chyba trzydziestka już stuknęła, a zamiast mózgu masz dalej kisiel :robertmakeup:

Chłopy tyle lat ci tłumaczą, pokazują dowody, nawet nie teorie spiskowe, jak ja, tylko dokumenty, cytaty i inne proste rzeczy, których nawet nie trzeba zbytnio analizować, bo tu nie ma co myśleć, ot - zaakceptować i zmienić narrację, przyznając się - czy to na forum, czy sam przed sobą, do błędu, jak normalny AK-TYW-NY chłop by zrobił, a ty dalej z poziomu kisielu, tylko się przebierasz w strój kąpielowy jednoczęściowy i dalej w zapasy...

Trochę szkoda, ale widzę jednak że w sportach walk jakoś więcej męskich pizdeczek, niż na przeciętnej ulicy.

Ale to tak jak @alww czy inne @tucznik i - łykacie razem z kulami i mówicie, że kolejna baba zaliczona.

Problem w tym, że ta kolejna baba - to wy, po raz kolejny na kolanach, z kutasem w ustach... Smutek:suchykarol:

Edit - tak, to co ostatnie jest wrzucone, te wpisy skurwysyna i pomiotu szatana to dowód na ich niecne plany, które właśnie się zrealizowały na twoich oczach. A ty dalej oczy zasłonięte workiem mosznowym kolegi.

Drzewiec, ale nie wiem, chcesz się umówić na randkę czy co?

Bo tyłu homoseksualnych porównań nigdy nie widziałem

IMG_7664.png

Mają premiera chodzącego na smyczy WEF i jego mocodawców, lewicowe partie hiszpańskie głoszą oficjalną wymianę społeczeństwa. Dodam raz jeszcze oficjalną, nawet się z tym nie kryją, że nienawidzą białych ludzi, a Ty jak zwykle będziesz udawał, że to takie tam pierdolenie jak w stand upie.
Żołnierze mają zakaz działania, brudasy grabią sklepy, wchodzą do prywatnych domów, to też nie daje nic do myślenia? Ludzie ze strachu się zabarykadowali w mieszkaniach.
Muzole rzucają kamieniami w służby mundurowe i w szarych obywateli.
To samo robili demokraci w usa za rządów Kamali Haris i nadzorze Mayorgasa, żydowskiego latynosa (zabawnie to brzmi) co wpuszczał przez południową granicę ludzi na potęgę.
Ta banda weszła nawet bez plecaków, bez butelki wody w ręce, przecież to sterowane jest odgórnie. Zaraz ktoś da im żreć, pić, komóreczki nowe z mapą w łapę i hyc na kontynent Europa.

Spierdolenie zachodniej lewicy i wykorzystywanie przez migrantów demokratycznego systemu to jeszcze nie dowód spisku.

Z historii wiadomo że ci wszechmocni Żydzi spiskują tak od dwóch tysięcy lat.

:roberteyeblinking:

Spierdolenie zachodniej lewicy i wykorzystywanie przez migrantów demokratycznego systemu to jeszcze nie dowód spisku.

Z historii wiadomo że ci wszechmocni Żydzi spiskują tak od dwóch tysięcy lat.

:roberteyeblinking:
Ja nie twierdzę, że to tylko ich wina, ale chyba nie zaprzeczysz, że bardzo tym brudasom islamskim plan podboju ułatwiają, co?
Bo to, że islam chce nas rozjebać to historia od 600 któregoś roku mówi.

Ja nie twierdzę, że to tylko ich wina, ale chyba nie zaprzeczysz, że bardzo tym brudasom islamskim plan podboju ułatwiają, co?
Bo to, że islam chce nas rozjebać to historia od 600 któregoś roku mówi.

Już kiedyś to przerabialiśmy, Arabska Wiosna, upadek reżimów w Libii, Egipcie, Tunezji czyli tych nad Morzem Śródziemnym, gierki Turcji, ISIS i wojna w Syrii, to wszystko się kumuluje.

Back