Myślałem, że ty jesteś inteligentny facet, serio, tylko z chujowym charakterem, a widzę że ty serio kutasa z cipą potrafisz pomylić i wylizać wora dla kolegi
Myślę że już nic się nie zmieni w twojej głowie, bo chyba trzydziestka już stuknęła, a zamiast mózgu masz dalej kisiel
Chłopy tyle lat ci tłumaczą, pokazują dowody, nawet nie teorie spiskowe, jak ja, tylko dokumenty, cytaty i inne proste rzeczy, których nawet nie trzeba zbytnio analizować, bo tu nie ma co myśleć, ot - zaakceptować i zmienić narrację, przyznając się - czy to na forum, czy sam przed sobą, do błędu, jak normalny AK-TYW-NY chłop by zrobił, a ty dalej z poziomu kisielu, tylko się przebierasz w strój kąpielowy jednoczęściowy i dalej w zapasy...
Trochę szkoda, ale widzę jednak że w sportach walk jakoś więcej męskich pizdeczek, niż na przeciętnej ulicy.
Ale to tak jak
@alww czy inne
@tucznik i - łykacie razem z kulami i mówicie, że kolejna baba zaliczona.
Problem w tym, że ta kolejna baba - to wy, po raz kolejny na kolanach, z kutasem w ustach... Smutek
Edit - tak, to co ostatnie jest wrzucone, te wpisy skurwysyna i pomiotu szatana to dowód na ich niecne plany, które właśnie się zrealizowały na twoich oczach. A ty dalej oczy zasłonięte workiem mosznowym kolegi.