Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zaraz zmieniam płećrafał wygra to wprowadzi ;)
RasistaDopiero zauważyłem, że trza kliknąć bo tekstu jest więcej tylko nie widać.

Dlatego tacy ludzie lgną do środowisk tego typu, potrzeba wytworzenia dla siebie innej oddzielnej kategorii, mogło by po prostu zadbać o siebie, dieta siłownia i deepfake na OF i zarabiała by w dolarach. Ale łatwiej być leniwą bułą i spierdolić świat innym skoro jej taki jest.Dziś na wiosce widziałem typowe aktywiszcze z chujowo i niedokładnie pofarbowanymi włosami na niebiesko, na nogach tenisówki w kolorach tęczy. Oczywiście tłuszcz, brzydota i ogólna "flejtuchowatość" w pakiecie. Obrzydliwstwo.

Zacznij namierzać, jak się pojawili, to gdzieś coś szmącą.Dziś na wiosce widziałem typowe aktywiszcze z chujowo i niedokładnie pofarbowanymi włosami na niebiesko, na nogach tenisówki w kolorach tęczy. Oczywiście tłuszcz, brzydota i ogólna "flejtuchowatość" w pakiecie. Obrzydliwstwo.

to się kurwy niemieckie zdziwią, te szarobure ślepo głosujące na lewicę

Na pewno Hans rasisto. Mówimy o NiemczechObstawiam Mohammeda i Ahmeda na pierwszym i drugim miejscu podium, ale wtedy wejdzie ustawa o ochronie danych osobowych...![]()