Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Macie może gdzieś pod ręką jakieś zdjęcia tych popierdolonych podręczników/książek? Chcę komuś pokazać i przy okazji się trochę powkirwiać xd
Dzięki - a coś z tych bardziej (ha tfu!) dewianckich?
a to nie wiem, coś tu się przewijało, ale nie pamiętam co to byłoDzięki - a coś z tych bardziej (ha tfu!) dewianckich?
Było to na pewno jakieś wyjątkowej klasy gówno xda to nie wiem, coś tu się przewijało, ale nie pamiętam co to było
https://cohones.mmarocks.pl/threads/absurdy-poprawności-politycznej.35184/post-3463578@5jointow Ty chyba coś wrzucałeś gdy pisałeś o powrocie do kraju?
Ja pierdole

Nie tylko. Sushi teżI oni tam wszyscy tak te pizze wożą?
A nawet więcej, bo siła jest kobietą! (Choć nie ma żadnych fizycznych różnic między kobietą i mężczyzną, a w ogóle to można mieć płeć w płynie)No a nie są dyskryminowani?
Jak ma być równość to czemu np. do szkół oficerskich są inne wymagania sprawnościowe dla kobiet i mężczyzn. Przecież zgodnie z lewacka polityką kobieta może tyle samo co facet.
No a nie są dyskryminowani?
Jak ma być równość to czemu np. do szkół oficerskich są inne wymagania sprawnościowe dla kobiet i mężczyzn. Przecież zgodnie z lewacka polityką kobieta może tyle samo co facet.
Anglią już dawno nie rządzą białasy. Pełno pakoli i innych pajetów w rządzie.Nie wiem jak to skomentować
w tym kraju zamykają białych za wpis na fejsie o brudasach,
jak biali ludzie mogą robić takie coś swoim rodakom...