Absurdy poprawności politycznej.

Wciąż jest mnóstwo bezdzietnych par mogących zapewnić zastępczą matkę i zastępczego ojca. Póki ta pula się nie wyczerpie trzeba dwfinitywnie odrzucać starania wszelkich par jednopłciowych
W sumie co byłoby lepsze dla dziecka z bidula. Patologiczna rodzina ale tradycyjna czy lesbijki lub geje normalni i wysokim zarobkami?

To jest pewnie najgorsze rozwiązanie
Nie znasz ludzi, którzy się wychowali w bidulu i wyszli na normalnych ludzi? Bez przesady, to nie poprawczak ani amerykański film z gwałcącymi Murzynami :beczka:

Miałem kiedyś praktyki w jedynym. Wiadomo, że to nie to samo co z rodzicami ale lepsi normalni opiekunowie w domu dziecka niż jakakolwiek patologia.

Nazywanie domów dziecka "antyoptymalnymi" to kolejny idiotyzm czystej wody. "Antyoptymalnym" to by było porzucenie dzieci na ulicach. A podejście, że może i patologia ale grzech nie dać tego dziecku to debilizm, który może napisać tylko ktoś kto nigdy w żadnym domu dziecka nie był i ma takie wyobrażenia jak wyżej opisałem.

Nie znasz ludzi, którzy się wychowali w bidulu i wyszli na normalnych ludzi? Bez przesady, to nie poprawczak ani amerykański film z gwałcącymi Murzynami :beczka:

Miałem kiedyś praktyki w jedynym. Wiadomo, że to nie to samo co z rodzicami ale lepsi normalni opiekunowie w domu dziecka niż jakakolwiek patologia.

Nazywanie domów dziecka "antyoptymalnymi" to kolejny idiotyzm czystej wody. "Antyoptymalnym" to by było porzucenie dzieci na ulicach. A podejście, że może i patologia ale grzech nie dać tego dziecku to debilizm, który może napisać tylko ktoś kto nigdy w żadnym domu dziecka nie był i ma takie wyobrażenia jak wyżej opisałem.
Akurat miałem przyjemność chodzić do gimnazjum które po sąsiedzku miało bidul i przy okazji dzieciaki były zapisane do tej szkoły. Jak już któryś się pojawił co było rzadkością to całkowity patus. Żaden z tych których tam widziałem nie nadawał się do życia w społeczeństwie i większość kończyła w poprawczakach lub więzieniu.

Edit. Tez miałem 2 znajomych adoptowanych w wieku około 12 lat, jeden więzienie. Drugi mocno w kierunku bycia patusem ale pracuje i jest na wolności.

Bezdzietnych nie-pato par. Jak najbardziej. Tylko jak to niby jest że domy dziecka są pełne, a bezdzietne nie-pato pary hetero czekają. To się kupy nie trzyma.
domy dziecka są sukcesywnie zmniejszane i zastępują je rodzinny zastępcze. To jedna z nielicznych rzeczy, która się udała za czasów Tuska i jest kontynuowana przez PiS -kuźwa mnie palce bolą od pisania pozytywnie o Tusku :korwinlaugh:
Chociaż problemem jest nieuregulowany status prawny dzieci oraz to, że jakoś więcej osób chce zatrzymać dzieci, ogranicza adopcje po wprowadzeniu 500 plus przez co dzieci czekają w rodzinnie zastępczej...

Jednak jedno co jest dobre to zakaz adopcji zagranicznych na terenie Polski bo to prowadzi to patologii w prawie każdym kraju. Nawet Putin kiedyś się zajmował organizowaniem takich adopcji -strasznie dużo brudnych pieniędzy...
EDIT:
W Afryce kończy się to porwaniami dzieci dla bogatych białych i żeby to tylko było w celu adopcji...
A za to Chiny mają cholernie mocne problemy przez ten kult posiadania chłopca w rodzinnie: porwania dzieci do nielegalnych adopcji stąły się plagą, że dosłownie w niektórych kilkanaście radiowozów policyjnych stoi podczas odbierania dzieci przez rodziców w szkole...

Last edited:
Akurat miałem przyjemność chodzić do gimnazjum które po sąsiedzku miało bidul i przy okazji dzieciaki były zapisane do tej szkoły. Jak już któryś się pojawił co było rzadkością to całkowity patus. Żaden z tych których tam widziałem nie nadawał się do życia w społeczeństwie i większość kończyła w poprawczakach lub więzieniu.

Edit. Tez miałem 2 znajomych adoptowanych w wieku około 12 lat, jeden więzienie. Drugi mocno w kierunku bycia patusem ale pracuje i jest na wolności.
Ciekawe. Na pewno im większe miasto tym patologia co raz gorsza, ale dziwne to dla mnie co piszesz bo u nas normalnie miłe panie, mili panowie, dbają o te dzieci, pilnują żeby chodziły do szkoły itd. :zakręcony:

Ciekawe. Na pewno im większe miasto tym patologia co raz gorsza, ale dziwne to dla mnie co piszesz bo u nas normalnie miłe panie, mili panowie, dbają o te dzieci, pilnują żeby chodziły do szkoły itd. :zakręcony:
Wiesz to też było już trochę lat temu więc aktualnie domy dziecka już mogą być lepsze niż wtedy

nie spodoba się twoja odpowiedź twojemu idolowi :siuu:

Moja żona go uwielbia (Orestesa, chociaż wciąż nie potrafi zapamiętać tego imienia). Dla mnie to jest po prostu gość mocno lewicowy, który potrafi w argumenty. Oszołomy od Biedronia powinny się od niego uczyć. Filmu nie widziałem, ale sprawdzę.

Moja żona go uwielbia (Orestesa, chociaż wciąż nie potrafi zapamiętać tego imienia). Dla mnie to jest po prostu gość mocno lewicowy, który potrafi w argumenty. Oszołomy od Biedronia powinny się od niego uczyć. Filmu nie widziałem, ale sprawdzę.
no właśnie obniża loty. Pare lat temu można było jeszcze mówić, że może jest w błędzie ale szuka ciekawych argumentów. Obecnie stacza się. Od tych tekstów, że ZOO to przecież jest dla pieniędzy robione (kurczę: koszt dziennego jedzenia dla lwa podzielone przez liczbę biletów, już nie mówiąc o kosztach weterynarzy, opiekunów itp. to kosmos-dlatego nie ma zbytnio prywatnych ZOO) do tych ostatnich tekstów o broni palnej w USA które zresztą ty wstawiałeś, to chyba były te wpisy instagramowe jeśli dobrze pamiętam "jesteś zwolennikiem dostępów do broni? Zobacz ile w USA ginie" oraz oczywiście ulubione riposty "argument anegdotyczny" :korwinwhat:
Jeszcze najgorszy tekst: opłaca się dla środowiska oprzeć rynek spożywczy na imporcie bo to korzystniejsze pod względem emisji CO2. Kurczę nawet bogata i przeludniona Japonia się na to nie zdecydowała bo na wypadek wojny ludzie poumieraliby z głodu jakby Chińczycy zablokowali transport wodny...

Nawet obraził się na Wojnę Idei za wywiad z Ziemkiewiczem, gdzie przecież Szymon go wyśmiał.
Teraz zaczął nagrywać z Myśleć głębiej z tym komunistycznym działaczem.
Zdemoralizował się chociaż wyróżnia się na lewicy i widać że mocno stara się przyciągnąć kobiety do swojego kanału :"dlaczego kobiety dbają o środowisko, jak kobiety mają cieżko w polityce" -wazelina...

no właśnie obniża loty. Pare lat temu można było jeszcze mówić, że może jest w błędzie ale szuka ciekawych argumentów. Obecnie stacza się. Od tych tekstów, że ZOO to przecież jest dla pieniędzy robione (kurczę: koszt dziennego jedzenia dla lwa podzielone przez liczbę biletów, już nie mówiąc o kosztach weterynarzy, opiekunów itp. to kosmos-dlatego nie ma zbytnio prywatnych ZOO) do tych ostatnich tekstów o broni palnej w USA które zresztą ty wstawiałeś, to chyba były te wpisy instagramowe jeśli dobrze pamiętam "jesteś zwolennikiem dostępów do broni? Zobacz ile w USA ginie" oraz oczywiście ulubione riposty "argument anegdotyczny" :korwinwhat:
Jeszcze najgorszy tekst: opłaca się dla środowiska oprzeć rynek spożywczy na imporcie bo to korzystniejsze pod względem emisji CO2. Kurczę nawet bogata i przeludniona Japonia się na to nie zdecydowała bo na wypadek wojny ludzie poumieraliby z głodu jakby Chińczycy zablokowali transport wodny...

Nawet obraził się na Wojnę Idei za wywiad z Ziemkiewiczem, gdzie przecież Szymon go wyśmiał.
Teraz zaczął nagrywać z Myśleć głębiej z tym komunistycznym działaczem.
Zdemoralizował się chociaż wyróżnia się na lewicy i widać że mocno stara się przyciągnąć kobiety do swojego kanału :"dlaczego kobiety dbają o środowisko, jak kobiety mają cieżko w polityce" -wazelina...

Dla mnie najsłabszy odcinek to ten o tym żeby mówić w Ukrainie zamiast na Ukrainie. No ale to jest lewicowy punkt widzenia, a sam nie jestem lewicowcem. Odcinek który był niedawno o trigger warnings natomiast świetny, więc wciąż jest to wartościowy kanał.

Dla mnie najsłabszy odcinek to ten o tym żeby mówić w Ukrainie zamiast na Ukrainie. No ale to jest lewicowy punkt widzenia, a sam nie jestem lewicowcem. Odcinek który był niedawno o trigger warnings natomiast świetny, więc wciąż jest to wartościowy kanał.
to kim Ty jesteś?

Taki lewicowy, że przed wojną wszyscy mówili na Ukrainie też lewacy :roberteyeblinking:
Najgorzej racjonalizowane szaleństwo, już ten odcinek o likwidowaniu ZOO był lepszy, ale kurczę to jest takie naiwne.
A z tym podlizywaniem się kobietom to mnie rozwalił kompletnie. Tak kobiety dbają o środowisko: cholernie. Fakt sporo mężczyzn nie jest świadoma albo ignoruje fakt, że ochrona środowiska jest ważna, ale kobiety są jeszcze gorsze bo robią to w kiczowaty sposób. Tak ratują świat działając dla antyatomowego Greenpeacu albo tej drugiej głupiej organizacji z akcją "adoptuj rysia" (ciekawe jak mają wspomóc odbudowanie zwierząt zagrożonych wyginięciem skoro legalnie może to robić de facto tylko państwo i w sumie dobrze) :waldeklaugh:
Już nie mówie o obrońcach praw zwierząt dokarmiających dzikie zwierzęta i posiadających w domu rasy psów, które nigdy nie powinny powstać, bo te psy są tak zbudowane, że męczą się życiem dla wyglądu...

Kobiety są gorsze w sprawach politycznych od mężczyzn, przeważnie, napewno jeśli chodzi o radykałów to wolę w sejmie lewaków i prawaków niż lewaczki i prawaczki xD...

to coś jak pozytywna propaganda naczelnego ukrofila kondones

o i już islamiści legalnie przejmują władzę, pisałem już z 15 lat temu, to się śmiano, że mam foliową na głowie
:jimcarrey:
Popraw sobie folie na głowie bo krzywo leży.:roberteyeblinking:

nie jestem lewicowcem
d7c0874c4b7127da9cc90931be113666.png

ale coś więcej
Kto jest ci najbliżej światopoglądowo i gospodarczo
Możesz wybrać kogokolwiek z historii czy z innego państwa

Nie ma jednej takiej osoby, ale myślę że Hayek jest całkiem blisko w niektórych kwestiach.

"Liberalizm zajmuje pozycję w połowie drogi między socjalistą a konserwatystą" Hayek

lol hiszpanie

Stewardesa ostrzega turystów w Hiszpanii. Za podobne zachowania grozi nawet 13,2 tys. zł mandatu​

ciekawa uwaga odnośnie karania za "załatwianie się" w morzu, ciekawe jak to sprawdzają
:beczka:

a czarnuchy i ciapate robią desant morski czy pustynny i nikt nawet nie pierdnie o jakiś mandacik
europejskie kuriozum

Back