Akop Szostak vs Jakub „Kubańczyk” Flas na FAME 30 w Gliwicach. Były zawodnik KSW wraca do walk!

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
SzostakKubanczyk.jpg

Ogłoszono kolejny pojedynek, który odbędzie się na gali FAME 30, już 21 marca w Gliwicach. Akop Szostak zmierzy się z Jakubem Flasem na zasadach boksu.

Akop Szostak ostatnią walkę stoczył w lipcu 2021 roku na KSW 62, gdzie przegrał w 45 sekund z Szymonem Kołeckim. Wcześniej 37-latek walczył na takich galach, jak EFM Show, KSW czy FEN, gdzie wygrywał z Januszem Dylewskim, Łukaszem Borowskim, Wojciech Balejką i Radosławem Słodkiewiczem, przegrywał natomiast z Tyberiuszem Kowalczykiem, Martinem Chudejem i Erko Junem.

Jakub Flas ma na swoim koncie cztery pojedynki. Zadebiutował na FAME 4 w czerwcu 2019 roku, kiedy to rozbił uderzeniami w pierwszej rundzie Michała Barona. W kolejnych starciach również wygrywał - na FAME 6 w marcu 2020 roku z Mateuszem Łapotem w pierwszej rundzie, na FAME 9 w marcu 2021 roku z Marcinem Malczyńskim w pierwszej rundzie oraz na FAME Friday Arena 1 w lipcu 2023 roku z Alberto Simao niejednogłośną decyzją sędziów.

Nie widziałem tego wcześniej, alw wystarczy wpisać Kubańczyk peron. Nie wymaga wiele wysiłku :)

Funfle Jurasa nie mają oporów przed frikami, jedynie Donatello twardo się trzyma w swoim postanowieniu

Ten krótki, a był jeszcze dłuższy, ciekawszy :)
Taka ekipa i nikt mu nie pomógł.

Kleszczu - najgroźniejszy niebieski pas bjj w Polsce. Znany herbaciarz i znawca od związków.
Czekam w chuj!

W ogóle jak musiał wyglądać ten angaż. Dzwoni PDF i ćpun Bombel do Okapa i mówi "podobno ci pannę wyruchał Kubańczyk, nie chciał byś z nim walki?" :brainoverload:
Kiedy Okap robił jej herbatę, Sylwia spijała "herbatę" z Kubańczyka. Prawdziwa miłość :waldeklaugh:

Kiedy Okap robił jej herbatę, Sylwia spijała "herbatę" z Kubańczyka. Prawdziwa miłość :waldeklaugh:

Gdyby Kubanczyk był z nią to by mnie nawet grzały konfy, ale że ma już blondyne z Modelek.

To szczerze mam w 4 literach ich program.

Kleszczu - najgroźniejszy niebieski pas bjj w Polsce. Znany herbaciarz i znawca od związków.
Czekam w chuj!

W ogóle jak musiał wyglądać ten angaż. Dzwoni PDF i ćpun Bombel do Okapa i mówi "podobno ci pannę wyruchał Kubańczyk, nie chciał byś z nim walki?" :brainoverload:
Wrak człowieka, kompletnie się nie pozbierał po tej herbacie, jak raper i kubanczyk z Temu postanowi być vilanem, podplacony na taką okoliczność przez Baxtona, to jeszcze mały rycerz gotowy do samogwałtu jakiego. Boks to też nieporozumienie, choć z wywiadów wynika, że to Sylvian sam wybrał ze względu na sztywność kolan i kręgosłupa. Zapowiada się albo żenada albo tragifarsa. Fani Fame będą wniebowizeci, obyczajówka generuje emocje bez ryzyka które niesie ze sobą psedogangsterka.

Bezpośrednio.

Wiedziałem że Akop to fajansiarz jest, ale nie sądziłem że aż tak :beczka: :tellmemore:

Do tej pory tylko ich fanbase wiedział o dramie, a teraz cała Polska będzie wiedziała że Sylwia się na boku sypneła. Nie warte są tego żadne pieniądze....
Żeby chociaż mógł Akop wygrać, ale ponoć ten Kubańczyk miał 8 walk w K1 zanim wszedł do Srejmu i tam rozjechał tych amatorów wszystkich. Będzie pokazowy wpierdol i finalne ośmieszenie.

Last edited:
ten Kubańczyk miał 8 walk w K1 zanim wszedł do Srejmu i tam rozjechał tych amatorów wszystkich. Będzie pokazowy wpierdol i finalne ośmieszenie.

Jego przeciwnicy w Fame to LPRO,Boxdel, Malczynski i Alberto :beczka:

2 pierwszych robi nawet Jacek Muranski :beczka:

A starszy Malczynski przegrał po 15 sekundach, bo to był zawsze parterowiec.

Tak naprawde Kubanczyk w Fame miał tylko 1 prawdziwa walkę z Alberto.

Back