GypsyKing
UFC Middleweight
Uuu Bivol wjechał gruboA zapowiada się kolejna decyzja bo Bivol nie lubi ludzi nokautować![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Uuu Bivol wjechał gruboA zapowiada się kolejna decyzja bo Bivol nie lubi ludzi nokautować![]()
Kiedyś tak sobie pomyślałem, że turbany specjalnie to robią, żeby wycisnąć denary z ludzi siedzących w hali.Na razie 3 walki w 4 godziny. Kosmos to jest![]()
Moze przed 2 zaczniemy MEDobry początek od 10:8 dla Bivola. Widać, że czeka na odpowiedni moment i w takim tempie nie powinno to trwać za długo.

A ile tam jest czasu antenowego dla sponsorówKiedyś tak sobie pomyślałem, że turbany specjalnie to robią, żeby wycisnąć denary z ludzi siedzących w hali.

A redaktor to się emocjonuje pkt w boksie... starciem Frank vs Eddie, bo dla mnie najważniejsze żeby były dobre wałeczki w wadze ciężkiej, bo Biwoł to chyba łatwo ogarnie tego Libijczyka...Warren teraz może podwójne punkty zgarnąć![]()

A te kozojeby tak tam siedzą o suchym pysku5 walka i 6 godzina...

Zaraz Hrgovic polamie łapy na tym pustym czerepieOjoj, Dubois to ma taką gardę, że blokuje ciosy głową![]()

Akurat jak sram na szybkości!?Lecą ciężkie bomby na DD
223 kg w ringu...Oni mają wyjebane na gardę, piękna bitka, zaraz ktoś tutaj musi leżeć.