„Miarka patologii się przebrała”. Paweł Jóźwiak zakończył karierę w walkach freakowych

Dlaczego FF było ważniejsze niż sądzicie?

Umówmy się dzisiejszy świat mało oferuje rozrywkowo. Chude cwele z YT co najwyżej dadzą Wam jakieś zabawy po lesie , po sklepie, gotowanie i tyle. Kogo z wyższym IQ to interesuje?

W TV też odgrzewane kotlety. Sport z genem z które jest coraz słabsze fizycznie to też już nie jest to.

FF to miała być taka żelazna ostoja Wielkiej rozrywki ok może i patologicznej ale pal to licho. To właśnie miało byc dla takich ludzi jak ja co już wszystko znudziło co mają ADHD i potrzebują bodźców cały czas.

Dlatego tacy ludzie potrzebowali uniwersum 50-100 sebkow. Ostrej patoli na konfach i fajnej bitki nie że tam jakiś Jóźwiak czy Najman pierdnie przez 10 lat tylko właśnie takie nasze swojskie Civil war USA w postaci konf Famemma i Primemma.

Wy serii myślicie że ludzi takich jak ja będzie jarał nudny Najman 10 lat?

Dlatego FF było tak ważne. Aby nas ludzi Znudzonych zebrać w fajną patole 100 sebków a nie jakieś 10 lat życie nudnym Kasjo czy innym Ferrari.

FF to była ostatnia ostatnia ostoja aby nie było nudno w necie ale niestety pierdolnelo to z hukiem

Przynajmniej murzyny w Civil war robią mi na pełny etat 24 go na dobę. Dobre i to

Back