„Miarka patologii się przebrała”. Paweł Jóźwiak zakończył karierę w walkach freakowych

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
Jozwiak.jpg

Paweł Jóźwiak podczas gali PRIME MMA 17 przegrał pojedynek z Łukaszem Bielonem w rundzie pierwszej. Prezes organizacji FEN po starciu ogłosił zakończenie kariery w walkach freakowych.

Warto wspomnieć, że od kilku dni gala PRIME MMA 17 promowana była również tym, że Paweł Jóźwiak stoczy dwa pojedynki podczas wydarzenia. Drugim starciem miała być walka z Krzysztofem Rytą na sam koniec gali. Teraz jednak do walki nie dojdzie, gdyż Paweł Jóźwiak zakończył karierę.

Po walce Jóźwiak przyznał, że "wieku nie oszuka" oraz odniósł się do wydarzeń z ostatnich tygodni, podsumowując. że "miarka patologii się przebrała".

Paweł Jóźwiak wszedł do klatki z serią dwóch wygranych z rzędu - w maju 2025 roku niejednogłośną decyzją sędziów pokonał Adriana Ciosa, a w lipcu 2025 roku jednogłośnie wypunktował Damiana Kubiszewskiego.

52-latek walki toczył pod szyldem FAME, PRIME SHOW MMA, CLOUT MMA, HIGH LEAGUE oraz WOTORE. Zadebiutował w ostatniej z nich w 2022 roku, odprawiając ciosami w 15 sekund Marcina Najmana.

W kolejnych latach Jóźwiak pokonywał Jacka Murańskiego, Ernesta Ivandę i Jakuba Piotrowicza, przegrywał natomiast z Michałem Baronem, Marcinem Najmanem, Jackiem Murańskim, Adrianem Ciosem, Robertem Pasutem i Arkadiuszem Tańculą.

Chciałbyś się tak ośmieszyć za te pieniądze co zarobił
Nie, nie chciałbym zostać z niczym tylko po to żeby kilka lat dłużej utrzymać przy sobie młodą dupę która dodatkowo daje dupy moim kolegom, bo jedyna opcja to byłoby zarobić hajs i kopnąć tego szlaufa w dupę, a ten kukold kretyn te pieniądze to zarabia dla tego szlaufa.

Nie, nie chciałbym zostać z niczym tylko po to żeby kilka lat dłużej utrzymać przy sobie młodą dupę która dodatkowo daje dupy moim kolegom, bo jedyna opcja to byłoby zarobić hajs i kopnąć tego szlaufa w dupę, a ten kukold kretyn te pieniądze to zarabia dla tego szlaufa.

Idziemy dalej, chciałbyś w tym wieku posuwać takiego młodego szlaufa:jarolaugh: (joke)

Idziemy dalej, chciałbyś w tym wieku posuwać takiego młodego szlaufa:jarolaugh: (joke)
Mówiąc prostym językiem, gdybym w jego wieku był w takiej potrzebie to bym sobie co weekend poprostu zamawiał kurwę na to samo wyjdzie a wstydzić się chociaż nie musisz.

Kokocińska jest ładna to nie ma co ukrywać że pewnie 95% facetów by ją chciało ruchnąć.

Ale mentalnie to jest zwykle kurwisko więc prócz opakowania nie ma nic do zaoferowania.

A propo czy ktoś jest ładny czy nie. Czy tylko dla mnie ta kobieta w Hollywood co wyskakuje od dobrych 2 lat z lodówki Swansey czy jakoś tak to tylko dla mnie z twarzy to takie Maks 4 na 10?

Z tej strony przepraszam ta aktorkę co miała swoje 5 minut co teraz zniknęła co grała Lare Croft bo wtedy myślałem że uroda nie grzeszy ale z twarzy była 2 razy lepsza. Chyba Vikander czy coś w tym stylu.

Last edited:
A propo czy ktoś jest ładny czy nie. Czy tylko dla mnie ta kobieta w Hollywood co wyskakuje od dobrych 2 lat z lodówki Swansey czy jakoś tak to tylko dla mnie z twarzy to takie Maks 4 na 10?

Z tej strony przepraszam ta aktorkę co miała swoje 5 minut co teraz zniknęła co grała Lare Croft bo wtedy myślałem że uroda nie grzeszy ale z twarzy była 2 razy lepsza. Chyba Vikander czy coś w tym stylu.
Angelina Jolie głąbie.

kokotke już wszyscy znajomi juźwiaka przebolcowali to się miarka przebrała. Pawełek chce zabrać wybrankę życia z tego toksycznego towarzystwa i stworzyć z nią rodzinę <3

"Odszedłem z Mmarocks
Kiedy wrócę nie wiem.
Na razie muszę odpocząć.
I przemyśleć wiele spraw.
Dziękuję wszystkim którzy byli mi przychylni.
Do zobaczenia"

"Spokojnie odchodzę ale gdy zobaczyłem jak gość napisał o Pato świecie to złapała mnie wena aby opisać jak widzę ten świat obecnie i że to nie jest podziemie a ścisły top internetu i mainstreamu."

:waldeklaugh: :waldeklaugh: :waldeklaugh:

Mowisz tak bo nigdy nikt ci nie zaproponował takiej łatwo zarobionej kasy:fjedzia:. Kasa to niestety największa wartość w dzisiejszych czasach

Najlepsze że jemu się pewnie płaci 100-200 k za walki.

FF to niesamowite przepalanie kasy na ,,gwiazdy" 3 dobre Sebki zrobiłyby więcej roboty a tak pewnie poszło na Jóźwiaka w całej karierze 500-700 k

Jóźwiak to tez najgorszy typ na FF.

Czy komuś zapadła jego jakąkolwiek walka w pamięci?
Walkę nie, ale tekst " z Najmanem przegrać " to tak. Pamietam też jak Jóżwiak ją potem bronił jak wszyscy wsiedli na niego, jak zapewniał o uczuciach. :antonio:

No może ten moment.

Ech ja po prostu dużo więcej oczekiwałem po FF. Czuję się trochę jakbym czekał na Bayern vs PSG a dostałem Legia Lech. Boli to w cholere

Byłeś ? Widziałeś?

Back