Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
akurat przypadek, ze najwieksi sterydziarze jak Jones czy Belfort takie plamy na brzuchu majaJa zawsze stawiałem na to ze to jakieś włókniaki albo węzły chłonne .cokolwiek to jest ma każdy tylko widoczne dopiero przy niskim bodyfacie. a kazdy kto ma taki poziom tkanki na pewno koksi wiec na jedno wychodzi hehehe. Taka moja teoria
No i ci z fotek na bank biorą . Tzn nie Polak oczywiście
imo to moze byc dowod, bo polowa z fotek to juz zlapana byla na dopinguNo pewnie nie przypadek. To nie plamy tylko podskórne szity jakieś ale chyba jakby to był dowód na kuracje to by było zbyt proste. I tak wbijają i tak więc luzik.
ide na wyciecie niedlugoTO SĄ TŁUSZCZAKI ALIBABA ! nie żadne kropki
RUDY BYŁ TAK WYSUSZONY ŻE MU POSOŻYTY W JELITACH BYŁO WIDAĆ.a Rudy cala klata w pryszczach, do tego na bebzonie tez te kropki (mniej widoczne)
nie no, kurwa ty jestes znawca HGH XDDDDDDDwidze sami znawcy tutaj, dla mnie cos jest na rzeczy
akurat epidemia tluszczakow wsrod czolowych zawodnikow UFC zlapanych na dopingu XDDD
W Polsce tez juz mozna legalnie poddac sie terapii trt .Przecież w Ameryce wszyscy w mma brali testosteron i hgh jako "suplementy" na legalu .
Po co to trt, myślicie że takie brytany jak belfort mieli jakieś naturalne zaburzenia iliści testosteronu ? Spadł od sterydów które wpierdalali za młodu, i tylko dlatego używają trt jako "terapii" . Tam nawet po 30 idziesz do lekarza i mówisz że słabo się czujesz to ci hormony przepisuje.
Tutaj "Naturalny dziadek " po legalnych suplach
Ciało lepsze od Vitora teraz . Jakby usada nie weszła to takie dziadki by rozkurwiały swoje kategorie wagowe
na nfz?W Polsce tez juz mozna legalnie poddac sie terapii trt .
Nie wiem czy refunduja pewnie nie ale widzialem reklame Medicoveru . Jak nie wiesz to ogolnopolska siec medyczna nie jacys domorosli szamani , sam sie moze kiedys skusze .na nfz?