Tanio skóry nie sprzedam

comment_1671912594xQmErDCRWgHQsxe9VY3Hsi.jpg
 
Dzień jak co dzień w Hajnówce: Żubr w postaci puszkowej i fizycznej, menele pod sklepem i cerkiew


Ciekawe czy dobre mięso jest z takiego żubra, bo jednak wygląda na mocno żylaste i może to nie być zbyt smaczne.
Widziałem kiedyś w Białymstoku knajpę co serwowała mięso z żubra, niestety nie spróbowałem bo zamiast wpaść do białego pojechaliśmy z chłopakami z forum na skoki do planicy
 
Widziałem kiedyś w Białymstoku knajpę co serwowała mięso z żubra, niestety nie spróbowałem bo zamiast wpaść do białego pojechaliśmy z chłopakami z forum na skoki do planicy

Mi tylko mignęły gdzieś "pierogi z dodatkiem żubra" więc uznałem, że to chuj nie mięso z żubra, bo pewnie zwykła wołowina niskiej jakości dodana do pierogów, a nie prawdziwe mięso z żubra.

Jest lokal o nazwie "żubrowisko" na rynku i w internecie to oni wyskakują jako posiadacze takiego mięsa, ale po wejściu na ich menu nie widać żadnego dania z żubrem.
 
Mi tylko mignęły gdzieś "pierogi z dodatkiem żubra" więc uznałem, że to chuj nie mięso z żubra, bo pewnie zwykła wołowina niskiej jakości dodana do pierogów, a nie prawdziwe mięso z żubra.

Jest lokal o nazwie "żubrowisko" na rynku i w internecie to oni wyskakują jako posiadacze takiego mięsa, ale po wejściu na ich menu nie widać żadnego dania z żubrem.
Nie pamiętam już jak się ta knajpa nazywała ale.kiedys czytałem że chyba to tylko sezonowo serwują jak jest czas na legalny odstrzał czy coś
 
Back
Top