Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ile lajków za profesjonalny komentarz?Ile zbiorę lajków z godne reprezentowanie naszej mistrzyni poza granicami naszego kraju? Jak oceniacie walkę?
Ej ej @VoRaNeK ! Tytuł tematu miał być przecież "Zobacz jak Joanna Jędrzejczyk drugi raz nokautuje Esparzę w Zagrzebiu" (pozdro @Szady! :D).
I słowo wyjaśnienia ode mnie: wbijamy na halę, do rozpoczęcia gali jeszcze trochę. Stoją automaty, a że lubię pograć i były wszystkie zajęte spróbowałem inaczej - zagadałem po angielsku do dwóch gości, z jakiego kraju są - z Chorwacji mówią. To ja do nich "zawalczmy więc Polska vs Chorwacja" (chciałem zagrać Janek vs Igor, ale zapomniałem że tego drugiego nie ma w rosterze). Oni zaczeli się wykręcać, że nie, itd. No to ja im wjechałem na psychikę - "Boicie się, że przegracie? <śmieszek>". Skończyli swoją walkę i jeden mnie zaprosił. To ja mówię, że jestem z Polski to biorę Joannę. On chciał zagrać JJ vs JJ... Wybrał Esparzę, chociaż sugerowałem mu, że Gadelha będzie lepsza. Chwilę walka trwała - raz go obaliłem, ale że nie potrafił walczyć w parterze, podnieśliśmy walkę i była tylko stójka. Byłem bardzo miły, bo były dwa momenty gdzie Esparza padała zamroczona na glebę i starczyły 3 młotki w parterze, żeby skończyć walkę - ale za każdym razem pozwalałem mu dojść do siebie i wstać. Ostatecznie znokautowałem Esparzę, chociaż troszkę mi to zajęło. Chorwat pokonany, piona zbita, potem miałem z panią od UFC zdjęcie. A Miszon komentował.
Ile zbiorę lajków z godne reprezentowanie naszej mistrzyni poza granicami naszego kraju? Jak oceniacie walkę?
Piona Voran!
Ile zbiorę lajków z godne reprezentowanie naszej mistrzyni poza granicami naszego kraju?
Ile lajków za profesjonalny komentarz?
Za wyłudzanie lajków - chyba ban się należy tylko
Za otrzymane lajki wrzucając nie swoje zdjęcie RÓWNIEŻ BAN
Conora rozpraszal mały skaczacy komentator gestykulujacy niczym Milowicz w wywiadach;)
Mnie chyba dałeś radę zbanować, bo nie mogę się udzielać nigdzie poza tym tematemTego nie mogę zbanować - próbowałem.
Z tego co słyszałem jestem TJ'em ale Zimnoch też dobra ksywkaCzy Miszon jest Tomaszem Zimochem?
PowiedziałemNie żebym się czepiał, ale uśmiechnąłem się jak komentator powiedział "Bij Asia jak Polacy Krzyżaków pod Wiedniem" ;D
Bij Asiu, bij jak Polacy Kozaków w 1410, jak Sobieski pod Wiedniem
Faktycznie xD Zwracam honor. Źle usłyszałem za pierwszym razem ;)Powiedziałem
Chciałem powiedzieć bij jak Pudzian Najmana ale nie przeszło mi to przez gardłoFaktycznie xD Zwracam honor. Źle zrozumiałem ;)
Ale to by było epickie combo :DNie żebym się czepiał, ale uśmiechnąłem się jak komentator powiedział "Bij Asia jak Polacy Krzyżaków pod Wiedniem" ;D
Dla tych pijanych teżMiszon chyba jest nie do zdzierżenia dla trzeźwych ludzi
Powiedziałem Bij Asiu, bij jak Polacy Kozaków w 1410, jak Sobieski pod Wiedniem
Pewnie mu telefon poprawił z krzyzakówa co robili Kozacy pod Grunwaldem? :o
wiem:) podpuszczam go ale ciiii :>Pewnie mu telefon poprawił z krzyzaków
a co robili Kozacy pod Grunwaldem? :o
O chuj faktycznie :DPewnie mu telefon poprawił z krzyzaków
Nic a nic.Wyłączyłem dźwięk na początku. Dużo straciłem ?