Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ile lajków za profesjonalny komentarz?Ile zbiorę lajków z godne reprezentowanie naszej mistrzyni poza granicami naszego kraju? Jak oceniacie walkę?![]()
Ej ej @VoRaNeK ! Tytuł tematu miał być przecież "Zobacz jak Joanna Jędrzejczyk drugi raz nokautuje Esparzę w Zagrzebiu" (pozdro @Szady! :D).
I słowo wyjaśnienia ode mnie: wbijamy na halę, do rozpoczęcia gali jeszcze trochę. Stoją automaty, a że lubię pograć i były wszystkie zajęte spróbowałem inaczej - zagadałem po angielsku do dwóch gości, z jakiego kraju są - z Chorwacji mówią. To ja do nich "zawalczmy więc Polska vs Chorwacja" (chciałem zagrać Janek vs Igor, ale zapomniałem że tego drugiego nie ma w rosterze). Oni zaczeli się wykręcać, że nie, itd. No to ja im wjechałem na psychikę - "Boicie się, że przegracie? <śmieszek>". Skończyli swoją walkę i jeden mnie zaprosił. To ja mówię, że jestem z Polski to biorę Joannę. On chciał zagrać JJ vs JJ... Wybrał Esparzę, chociaż sugerowałem mu, że Gadelha będzie lepsza. Chwilę walka trwała - raz go obaliłem, ale że nie potrafił walczyć w parterze, podnieśliśmy walkę i była tylko stójka. Byłem bardzo miły, bo były dwa momenty gdzie Esparza padała zamroczona na glebę i starczyły 3 młotki w parterze, żeby skończyć walkę - ale za każdym razem pozwalałem mu dojść do siebie i wstać. Ostatecznie znokautowałem Esparzę, chociaż troszkę mi to zajęło. Chorwat pokonany, piona zbita, potem miałem z panią od UFC zdjęcie. A Miszon komentował.
Ile zbiorę lajków z godne reprezentowanie naszej mistrzyni poza granicami naszego kraju? Jak oceniacie walkę?
Piona Voran!![]()
Ile zbiorę lajków z godne reprezentowanie naszej mistrzyni poza granicami naszego kraju?
Ile lajków za profesjonalny komentarz?
Za wyłudzanie lajków - chyba ban się należy tylko![]()
Za otrzymane lajki wrzucając nie swoje zdjęcie RÓWNIEŻ BAN
![]()
Conora rozpraszal mały skaczacy komentator gestykulujacy niczym Milowicz w wywiadach;)
Mnie chyba dałeś radę zbanować, bo nie mogę się udzielać nigdzie poza tym tematemTego nie mogę zbanować - próbowałem.
Z tego co słyszałem jestem TJ'em ale Zimnoch też dobra ksywkaCzy Miszon jest Tomaszem Zimochem?![]()
PowiedziałemNie żebym się czepiał, ale uśmiechnąłem się jak komentator powiedział "Bij Asia jak Polacy Krzyżaków pod Wiedniem" ;D
Bij Asiu, bij jak Polacy Kozaków w 1410, jak Sobieski pod Wiedniem
Faktycznie xD Zwracam honor. Źle usłyszałem za pierwszym razem ;)Powiedziałem
Chciałem powiedzieć bij jak Pudzian Najmana ale nie przeszło mi to przez gardłoFaktycznie xD Zwracam honor. Źle zrozumiałem ;)
Ale to by było epickie combo :DNie żebym się czepiał, ale uśmiechnąłem się jak komentator powiedział "Bij Asia jak Polacy Krzyżaków pod Wiedniem" ;D
Dla tych pijanych teżMiszon chyba jest nie do zdzierżenia dla trzeźwych ludzi
Powiedziałem Bij Asiu, bij jak Polacy Kozaków w 1410, jak Sobieski pod Wiedniem
Pewnie mu telefon poprawił z krzyzakówa co robili Kozacy pod Grunwaldem? :o
wiem:) podpuszczam go ale ciiii :>Pewnie mu telefon poprawił z krzyzaków
a co robili Kozacy pod Grunwaldem? :o
O chuj faktycznie :DPewnie mu telefon poprawił z krzyzaków
Nic a nic.Wyłączyłem dźwięk na początku. Dużo straciłem ?