Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Raczej są bo Wrzosek trenuje w oddziale STT w Bytomiu.Zabór z Wrzoskiem już nie są kolegami?
Pokaż swoją.Nowa laska Wrzoska... Tak na nią wymienił Anitę. Nie żeby coś, ale no nie
View attachment 27601
Nie pokaże bo by mnie zabiła to raz. Dwa moim zdaniem laska Wrzoska wygląda na: 10 lat starszą, wypchaną botoksem i ma twarz osoby niezbyt lotnej.Pokaż swoją.
Ej może Bekusowa miała dosyć ciągle ze sobą tłumacza prowadzać, żeby zrozumieć co Marcinek do niej mówi.Nowa laska Wrzoska... Tak na nią wymienił Anitę. Nie żeby coś, ale no nie
View attachment 27601
No z jej wypowiedzi wynika, że raczej rozstanie z winy Wrzoska.Ej może Bekusowa miała dosyć ciągle ze sobą tłumacza prowadzać, żeby zrozumieć co Marcinek do niej mówi.
![]()
No z jej wypowiedzi wynika, że raczej rozstanie z winy Wrzoska.
Ale ja jej nie powiem że mi ją pokazałeś mordo, dalej komentujesz dupeczke Marcina a swojej boisz się pokazać, ciekawe dlaczego, myślę że to tak trochę nie elegancko kolego, a na tym forum to nie przystoi.Nie pokaże bo by mnie zabiła to raz. Dwa moim zdaniem laska Wrzoska wygląda na: 10 lat starszą, wypchaną botoksem i ma twarz osoby niezbyt lotnej.
ojj +1. Często jedziemy tutaj po bandzie, ale w sumie jechać po randomowej lasce tylko przez pryzmat jej faceta to trochę lipa.Ale ja jej nie powiem że mi ją pokazałeś mordo, dalej komentujesz dupeczke Marcina a swojej boisz się pokazać, ciekawe dlaczego, myślę że to tak trochę nie elegancko kolego, a na tym forum to nie przystoi.
Ma ktoś zdjęcia jej psiochy?Pokaż swoją.
Tak na 99% nie.Piotr Wawrzyniak i Kasia Lubońska o ile to nadal aktualne.
Tak, ale bez zagranicznych proszęCormier i Dana
Joe i Dana
Annk i Dana
Słingersi się liczą?
eeee tam.... Jak dla mnie to wygląda spokoNie pokaże bo by mnie zabiła to raz. Dwa moim zdaniem laska Wrzoska wygląda na: 10 lat starszą, wypchaną botoksem i ma twarz osoby niezbyt lotnej.