Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rekreacyjnie pijemy w pociągu z @klimekone, postaram się, żebyś nie był jedyny!PojebAlo mi sie ze przed 15 wawa ma dojechac wiec pojechalem wczesniejszym. I juz tu jestem. Wiec znowu jak reszta przyjedzie to ja bede najebany :(
BEDZIE GB?Rekreacyjnie pijemy w pociągu z @klimekone, postaram się, żebyś nie był jedyny!
DYMY TO MY ZROBIMYJakieś dymy robicie?
Szystko będzie, GB, DP, ATA, ATM, MTA itdBEDZIE GB?
CHYBA NIE WIESZ, DZIECIAK CO MIALEM NA MYSLI :DSzystko będzie, GB, DP, ATA, ATM, MTA itd
Jebac, nastepnym razem wbijam na zlot. Chyba ze masu nie pozwoli.
Kolejnego męczysz? Mahonka przegoniłeśMonster tobie po gang bangu wysiadloby serce
Umówmy się przy biedrze w przejściu pomiędzy galeria a dworcem. Umieram z głodu.
Umówmy się przy biedrze w przejściu pomiędzy galeria a dworcem. Umieram z głodu.
O ktorej?
Mogę też od razu podbić?Umówmy się przy biedrze w przejściu pomiędzy galeria a dworcem. Umieram z głodu.
Co? W ZG też chodzą z toporkami w kapturach? :)Jebac, nastepnym razem wbijam na zlot. Chyba ze masu nie pozwoli.
Jasne, my dojeżdżamy.Mogę też od razu podbić?
Właśnie jedziemy i gadamy że na 205 i KSW 37 trzeba zlot zrobić.UFC 205 mam nadzieję
Ok, ja pod biedrą.Jasne, my dojeżdżamy.