Przemek PRIDE FC Heavyweight Aug 23, 2014 #1 Polskie mma zaczyna wchodzić w mroczny półświatek przestępczy...
Arlovski UFC Heavyweight Aug 23, 2014 #3 O Przemek wrzucił zdjecie gościa z "Wściekłych pięści węża" :)
Olos -=PRIDE FC=- Aug 23, 2014 #5 Tzw. "pic wąs". Jakies podobieństwo do Walaszka jest, moze angaż w kolejnym projekcie jako dubel?
defthomas Vale Tudo Championship Cohones MMARocks Aug 23, 2014 #13 P. Schudł bo interesy nie idom, ekipe mu zawineli
Arlovski UFC Heavyweight Aug 23, 2014 #15 P. Schudł bo interesy nie idom, ekipe mu zawineli Click to expand... To ten wons tak dla niepoznaki by zmylić organy ścigania?
P. Schudł bo interesy nie idom, ekipe mu zawineli Click to expand... To ten wons tak dla niepoznaki by zmylić organy ścigania?
Grzechu Moderator Cohones Aug 23, 2014 #16 By do idola się upodobnić! Co z Tobą Andrzej? i czemu Cię na chacie nie ma jeszcze?
tsatsiki WSOF Bantamweight Aug 23, 2014 #17 Niedźwiedzie mnie ostatnio po Parku Śląskim goniły! haracz chcieli ściągnąć!
Wujek WSOF Heavyweight Aug 23, 2014 #19 Kowal zapuścił wąsa bo robotę na kopalni podłapał. Musi się wmieszać w górników.
bibi BAMMA Middleweight Aug 24, 2014 #20 Ta, drzyjcie łacha dalej z Don Pedro. Przyjdzie czas, że posłużycie mu za piniatę.
Olos -=PRIDE FC=- Aug 24, 2014 #21 Na tym zdjeciu up up przypomina z deka mojego wujka ze Sląska, który robił na kopalni XD
midern KSW Heavyweight Aug 24, 2014 #23 Paweł Kowalik albo udaje, ze nie widzi tego tematu, albo zaraz zacznie banować ludzi za wyciąganie jego fotem z FB i dawanie tutaj :D
Paweł Kowalik albo udaje, ze nie widzi tego tematu, albo zaraz zacznie banować ludzi za wyciąganie jego fotem z FB i dawanie tutaj :D
VaeVictis UFC Light Heavyweight Aug 24, 2014 #24 Na kogo ta poza to ja wiem, ale pytanie komu zyczy smierci :)
Masu UFC Light Heavyweight Aug 24, 2014 #28 Mam nadzieję że ta stylówa na garniak z lat 90-tych to też jest żart:-)