szplin
Vale Tudo Championship
Czyli w Polsce wszystko lepsze niż w USA?Wczoraj zbierane (w Polsce) borówki amerykańskie , większe i słodsze od tych w Ameryce.
View attachment 105418View attachment 105419View attachment 105420
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli w Polsce wszystko lepsze niż w USA?Wczoraj zbierane (w Polsce) borówki amerykańskie , większe i słodsze od tych w Ameryce.
View attachment 105418View attachment 105419View attachment 105420
Tak, nawet praworządność wróciła lepsza i silniejszaCzyli w Polsce wszystko lepsze niż w USA?
Kiedyś to było...teraz to jakieś 300 x 400Do jakiej rozdzielczości zmieniacie zdjęcia przed wyrzuceniem tutaj? Mam foty ale dużej rozdzielczości i nie chcę żeby się na całą stronę wyświetlały więc zamiast na zewnątrzny hosting tu by wrzucał bezpośrednio. Jaką rozdzielczośc wybrać
RIP szaba ;)
Zazdro! Gacie do prania?Łoś spotkany w lesie pod Sztutowem. Wyszedł na mnie z lasu na sam środek ścieżki i stał z 2 metry ode mnie. Obadał i zobaczył, że jestem opanowany i majestatycznym krokiem poszedł dalej zjadać liście z drzew. Cholernie ciekawe zwierzę i bardzo nietypowe spotkanie. Zdjęcie zrobiłem, gdy był już w bezpiecznej odległości ode mnie. Budził jebaniec respekt.
View attachment 107526
Zapraszam do mnie. Somsiad miau takiego psa.Łoś spotkany w lesie pod Sztutowem. Wyszedł na mnie z lasu na sam środek ścieżki i stał z 2 metry ode mnie. Obadał i zobaczył, że jestem opanowany i majestatycznym krokiem poszedł dalej zjadać liście z drzew. Cholernie ciekawe zwierzę i bardzo nietypowe spotkanie. Zdjęcie zrobiłem, gdy był już w bezpiecznej odległości ode mnie. Budził jebaniec respekt.
View attachment 107526
Na Podlasiu nawet nutrie są większe.Łoś spotkany w lesie pod Sztutowem. Wyszedł na mnie z lasu na sam środek ścieżki i stał z 2 metry ode mnie. Obadał i zobaczył, że jestem opanowany i majestatycznym krokiem poszedł dalej zjadać liście z drzew. Cholernie ciekawe zwierzę i bardzo nietypowe spotkanie. Zdjęcie zrobiłem, gdy był już w bezpiecznej odległości ode mnie. Budził jebaniec respekt.
View attachment 107526
Bóbr kurwaŁoś spotkany w lesie pod Sztutowem. Wyszedł na mnie z lasu na sam środek ścieżki i stał z 2 metry ode mnie. Obadał i zobaczył, że jestem opanowany i majestatycznym krokiem poszedł dalej zjadać liście z drzew. Cholernie ciekawe zwierzę i bardzo nietypowe spotkanie. Zdjęcie zrobiłem, gdy był już w bezpiecznej odległości ode mnie. Budził jebaniec respekt.
View attachment 107526
Byłem zbyt zaskoczony, żeby mózg zdążył przesłać sygnał o strachu do zwieraczy.Zazdro! Gacie do prania?
Tak, masz dobrą pamięć nie zapomniałeś.Choroszcz?
Old Gut tajms my brada in crajmTak, masz dobrą pamięć nie zapomniałeś.
Dobrze, ze nie „dla Tatara”
W takich butach w takim miejscu. Odważnie
A co to gówno trujące? Można i na boso, w Łódzkiej kamienicy bym nie ryzykował, ale w oborze?W takich butach w takim miejscu. Odważnie
Wiadomo, obora, ale okazji zobaczyć i dotknąć młodego cielaczka moja córa nie mogła przepuścić. Z drugiej strony też chce żeby wiedziała jak hodowla trzody i rolnictwo wygląda „od środka”W takich butach w takim miejscu. Odważnie
https://tenor.com/b1pyh.gifA co to gówno trujące? Można i na boso, w Łódzkiej kamienicy bym nie ryzykował, ale w oborze?
Każdy kucharz Ci powie, że prawdziwy tatar to tylko z koniny
Jak będziesz kiedyś w Krakowie polecam knajpę karakter. Zajebiste tatary z koniny i strusia. A i na dania główne mają zajebiste propozycje z mięsa i to tych mniej oczywistych częściKażdy kucharz Ci powie, że prawdziwy tatar to tylko z koniny
A tak serio to jeszcze nie miałem okazji jeść koniny