Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale ocb ?
Ja nie byłem, ale w tym roku się wybieram. Martwi mnie tylko to, że raczej nie będzie JJ ;(A czy ktoś z forumowiczów był na Forum w tamtym roku? Polecacie taki event?
Właśnie też się przymierzam.Ja nie byłem, ale w tym roku się wybieram. Martwi mnie tylko to, że raczej nie będzie JJ ;(
Jeszcze nie kupowałem, ale chyba ten standard plus wezmę.Właśnie też się przymierzam.
Jaki pakiet brałeś?
mozesz dzis wpasc do galerii warminskiej na 15 i spotkasz tam AsieMartwi mnie tylko to, że raczej nie będzie JJ ;(
Wiem, zapraszała wczoraj na fejsie :D ale trochę za dalekomozesz dzis wpasc do galerii warminskiej na 15 i spotkasz tam Asie
Ja byłem, bilety były w chuj drogie teraz cena jest przyjemna i kupiłem już sobie ten droższy nie wiem jak on się tam nazywa. Także Pany widzimy sięA czy ktoś z forumowiczów był na Forum w tamtym roku? Polecacie taki event?
Rok temu też był może podział na bilety? Co zawiera ewentualnie ta torba giftowa ? Bo właśnie w ten droższy bilet się przymierzam.Ja byłem, bilety były w chuj drogie teraz cena jest przyjemna i kupiłem już sobie ten droższy nie wiem jak on się tam nazywa. Także Pany widzimy się
jakiś jeden anabolik był, kilka saszetek supli do testów batoniki energetyczne, bidon, nalepki i zniżki do jakiś sklepów.Rok temu też był może podział na bilety? Co zawiera ewentualnie ta torba giftowa ? Bo właśnie w ten droższy bilet się przymierzam.
Ja prawdopodobnie, ale w juniorachNikt nie ma zamiaru się tłuc? ;D