Yagiel
UFC Featherweight
Nowe przepisy EFMMA mają na celu uczynienie MMA sportem walki bardziej widowiskowym i ciekawszym dla publiczności. Najważniejsza zmiana dotyczy ograniczenia walki w parterze.
Wiadomość ta szczególnie powinna ucieszyć widzów mma. Walki wg nowych zasad nabiorą zdecydowanego tempa, będą bogate w szybkie akcje i niewątpliwie dostarczą niezapomnianych wrażeń.
Szczegółowy zapis nowych przepisów zamieszczony jest na stronie www.efmma.pl w zakładce • Przepisy EFMMA •
dla mnie tragiczne posunięcie organizatorów ;] przypomina to pierwsze turnieje MMA. Gdzie tu sprawiedliwość? Takie faworyzowanie stójki wg mnie nie powinno nazywać się MMA.
"Walka w parterze jest ograniczona do 1 minuty bez względu na aktywność walczących. Sygnał dźwiękowy oznaczający koniec czasu 1 minuty będzie znacznie różnił się od sygnału końcowego rundy. W przypadku dźwigni końcowych czas 1 minuty zostaje wydłużony aż do wykonania wymuszenia poddania na przeciwniku •
Wiadomość ta szczególnie powinna ucieszyć widzów mma. Walki wg nowych zasad nabiorą zdecydowanego tempa, będą bogate w szybkie akcje i niewątpliwie dostarczą niezapomnianych wrażeń.
Szczegółowy zapis nowych przepisów zamieszczony jest na stronie www.efmma.pl w zakładce • Przepisy EFMMA •
dla mnie tragiczne posunięcie organizatorów ;] przypomina to pierwsze turnieje MMA. Gdzie tu sprawiedliwość? Takie faworyzowanie stójki wg mnie nie powinno nazywać się MMA.