flichoo
Oplot Challenge Heavyweight
Witam! Zbieram dla kobity materiały do pracy nt. organizacji i zarządzania organizacjami sportowymi. Wybór padł na UFC. Niestety nie mogę znaleźć wszystkich potrzebnych mi wiadomości. Potrzebuję info nt.:
- misja, wizja, struktura organizacyjna, cele;
- kto za co odpowiada, pod kogo podlega i w jakim zakresie podejmuje decyzje;
- z kim współpracują;
- obecna kondycja finansowa, zagrożenia w przyszłości;
- szczegółowe info i jakieś ciekawostki nt. Danki W., historia, osiągnięcia i co najważniejsze, jego zadania i działalność managerska, oraz jak przyczynił i przyczynia się do rozwoju UFC;
- zagrożenia ze strony konkurencji, ew. jaką ma przewagę nad konkurencją;
- ogólna zawartość kontraktów, specjalne kluzule nie spotykane w innych organizacjach;
- inne przedsięwzięcia w jakich UFC bierze udział, np.: akcje charytatywne itp.;
Ogólnie najważniejsze w tej pracy jest przedstawienie Danki jako dobrego managera, który dba o interesy organizacji a pracę opiera na pewnych, określonych zasadach i mu to bardzo dobrze wychodzi.
Pracę muszę napisać w piątek, więc jest to dla mnie sprawa dość pilna i ważna.
Z GóRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM WSZYSTKICH ROCKSóW!!!
- misja, wizja, struktura organizacyjna, cele;
- kto za co odpowiada, pod kogo podlega i w jakim zakresie podejmuje decyzje;
- z kim współpracują;
- obecna kondycja finansowa, zagrożenia w przyszłości;
- szczegółowe info i jakieś ciekawostki nt. Danki W., historia, osiągnięcia i co najważniejsze, jego zadania i działalność managerska, oraz jak przyczynił i przyczynia się do rozwoju UFC;
- zagrożenia ze strony konkurencji, ew. jaką ma przewagę nad konkurencją;
- ogólna zawartość kontraktów, specjalne kluzule nie spotykane w innych organizacjach;
- inne przedsięwzięcia w jakich UFC bierze udział, np.: akcje charytatywne itp.;
Ogólnie najważniejsze w tej pracy jest przedstawienie Danki jako dobrego managera, który dba o interesy organizacji a pracę opiera na pewnych, określonych zasadach i mu to bardzo dobrze wychodzi.
Pracę muszę napisać w piątek, więc jest to dla mnie sprawa dość pilna i ważna.
Z GóRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM WSZYSTKICH ROCKSóW!!!