Zakazane, ale czy słusznie?

mmaarecki

Oplot Challenge
Welterweight
1917954314.jpg

ALOHA.

Bez przemyśleń się nie da zacząć. Wątki dotykające wspomagaczy, można co tydzień odszukać, nawet Redaktor Smoter pisał cos o tym swego czasu.
Temat mialbyć luźnym przemyśleniem.
Wóda - może być, Trawa - nie może być. Trawa na receptę - tak, chyba ,że to stan X, czy Y - to tam też nie.
Painkillery - Apap tak, ale w duzej dawce też?
Morfina - nie, nawet małą dawka, dlaczego? Apap w duzej, działa jak morfina w małej. Tu nie trzeba mieć dyplomu.
Komisyja X, nie wiem, czy wiecie, ale może zakazać maści na żylaki odbytu. Uprzedzam, nie chodzi o słynny żel na ból dupy. Tak, tak - masz hemoroidy - nie zawalczysz u nas! Takie o to hasło. Male sprostowanie: dopuścimy Cię, ale nie możesz byc nażelowany pod okiem.
A my się martwimy o testosteron, czy tribulus terrestris! :P

Ja uważam, że jeśli wódę można pić i z alkomatem Herb nie stoi w klatce, to JESTEM NA TAK DLA TRAWKI!

cRe

PRIDE FC
Heavyweight
marihuanen chcą sobie wstrzykiwać a potem kradno i bijom ludzi na ulicach. Niedoczekanie! Z tego tylko krok do picia kraku i nieszczęście gotowe!

Gaara

UFC
Heavyweight
Marohuana jest bardzo niezdrowa, ale fete mogliby napierdalac, przynajmniej by się niektórzy nie slaniali na nogach po 1 rundzie

many_bjj

Oplot Challenge
Welterweight
Czy autor troluje? Prawdopodobnie tak. Jednak jesli przyjrzeć sie całej sprawie dogłębnie, to wg. mnie lekarze zatrudnieni w amerykańskich komisjach stanowych, powinni ujednolicić swoje listy preparatów zakazanych. To rozjaśniloby cała sytuację. Bo obecnie, spieranie się czy MJ rzeczywiście szkodzi i ułatwia walkę i czy slusznie zawodnik palący został zdyskwalifikowany, trochę mija sie z celem, bo skoro podpisał kontrakt, to miał świadomość, czego nie może brać.

Rycho

Heavy Weight
Czy tylko ja mam wrazenie ze jak pewien osobnik zostal znanowany
Jak y z automatu pojawiaja sie glupie tematy i nowe swiry??

Tsubasa

WSOF
Featherweight
Już kiedyś o to pytałem. Czy z pierwszym stycznia tego roku nie zostały podwyższone dopuszczalne normy metabolitów marihuany we krwi? W tym roku jeszcze nikogo chyba nie złapali.

ProPag

Jungle Fight
Heavyweight
co wy ciągle z tym trollowaniem? Koleś napisał temat. Ma prawo do tego. Napędza to forum tak jak każdy z Was.

Perfumiarz

KSW
Lightweight
Ja tam lubię obserwować jak kaczka gada sam ze sobą, chociaż wolę jak używa do tego mniejszej ilości kont niż obecnie...

Perfumiarz

KSW
Lightweight
Boruta czasem na 'Niskimkrólu' nawija

manybjj w innym wątku. Raz nowy user a wie że nazwy tej strony się tu nie używa, dwa dokładnie ten sam zwrot którego używa drób. No to jedno alter ego z głowy, które następne?

mmag

PRIDE FC
Middleweight
many_bjj

mmaarecki

zefir88

+ ProPag

Prawda jest taka, że prawdziwy nowy user, nie wie co to forum , a dodatkowo nie umie zakładać tematów i nie zna edycji postów.

Są ludzie, co tu mają konta dłużej i nie są tak obeznani, jak kilku wymienionych wyżej szaraków.

Przemek

PRIDE FC
Heavyweight
Mam nadzieje, że redakcja przyjrzy :

many_bjj

mmaarecki

zefir88

bo daje drobiem ze cholera.Napiszcie do nich to moze rzeczywiscie sie tym zainteresują.

Sajd

Ground Game
Pierwszy post Hyde Parku

W tym temacie można pisać wszystko o zielsku
wink.gif
O jego działaniu, nowych ustawach,śmiesznych historiach itp itd.

<em style="margin: 0px; padding: 0px;">Zmieniłem nazwe topicu na bardziej ogólny. Pisać o wszystkim do woli. Od polityki poprzez marihuane, "kolumbijską kokainę", masturbację, kosmitów aż po Renate Begger. Miłego!

<em style="margin: 0px; padding: 0px;">Yoshi

mmaarecki

Oplot Challenge
Welterweight
Zamyslem moim nie jest sprowadzenie legalności zbanowanych substancji do trawki, tylko wywołać dyskusję. Ironia celowo uzyta tylko i wyłącznie do ułatwienia dyskusji wśród szanownych czytelników. W pasztecie zajęczym, czy kaczce w sosie własnym nie gustuję

mmaarecki

Oplot Challenge
Welterweight
Ale jesli chodzi o Pro Pag, jest moje odbicie. Jakbym sam siebie w lustrze widział. Przygarbiony trochę, ale tez uzywa porównań homeryckich

Puczi

Dobry człowiek
Marhihucana leczy raka, więc powinna być dozwolona. Czyk otsś kieyds umarł od jaranie?????? Nie, a od wódyd? non Stop chleją i potem neir trafiajżą w ktlawikaturę.

Czy nie da się zrobić tak, żeby tematy można było zakładać od iluś postów, tak jak z wejściem na chat?