Karwantes
WSOF Middleweight
Andrzejek nigdy tyle nie wygrał więc dla niego to musi być fejk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Andrzejek nigdy tyle nie wygrał więc dla niego to musi być fejk
Nie zesraj sięAndrzejek nigdy tyle nie wygrał więc dla niego to musi być fejk![]()
Co gracie na dokladke 90+?![]()
A co zamierzasz grać?Co gracie na dokladke 90+?![]()
obczajam hokejA co zamierzasz grać?
coś Ty nagle taki fachowiec od hokeja? Tylko nie wal trzech z kursem 5 bo to mocno życzeniowe i zawsze jakiś zjebie, jak masz coś po kursie 4 daj znać bo jak wczoraj byłem dość pewny Napoli, tak dziś MC nie bardzoobczajam hokej![]()
a co?coś Ty nagle taki fachowiec od hokeja?
a co?
tak pogralem
a na noc sie NHL przygladam
mysle ze Chicago ma wieksze szanse ugrac remis lub wygrac niz pokazuja to kursy
spokojnie 2:1 keep hope alive, pewnie RB Lipsk rozjedzie angoli i sam będę płakał
do boju Porto!spokojnie 2:1 keep hope alive, pewnie RB Lipsk rozjedzie angoli i sam będę płakał
wlizło jednak masz nosado boju Porto!![]()
jeszcze mecz sie nie skonczylwlizło jednak masz nosa
nie masz nic innego do roboty tylko sledzic moje typy?wlizło jednak masz nosa
wlizło jednak masz nosa
wrzucam sobie w flashscore do ulubionych różne typy, mój na razie idzie jak burza, jeszcze jeden gol i dwa rogi ;)nie masz nic innego do roboty tylko sledzic moje typy?no chyba ze postawiles?
![]()
Nie obchodzi mnie to w ogole, przyniosles mi pechawrzucam sobie w flashscore do ulubionych różne typy, mój na razie idzie jak burza, jeszcze jeden gol i dwa rogi ;)
próbowałem odwieść od stawiania hokeja, nie podziałałoNie obchodzi mnie to w ogole, przyniosles mi pecha![]()
oczywiścieDzialasz dalej na discordzie?![]()
Kursik 7.0 ^^a co?
tak pogralem
a na noc sie NHL przygladam
mysle ze Chicago ma wieksze szanse ugrac remis lub wygrac niz pokazuja to kursy
Zapodaj zaproszenie;)oczywiście