Siema. Sory za ten tytuł, ale musiałem jakoś przyciągnąć userów do tego tematu :-) hehe Jeżeli jest coś nie tak to niech admini zmienią najwyżej na "HL Jana Błachowicza" albo coś takiego. Ktoś kiedyś pisał na cohones, żebym zrobił highlight Janka, bo nie ma żadnego fajnego. :-) I oto jest. Myślę, że jest dobrze i HL przypadnie Wam do gustu. :-) PS. Mała niespodzianka w wyborze jakości ;) Pozdrawiam.
Mega produkcja :-) Jedyne co to komentarz J&J trochę psuje klimat, ale to subiektywne odczucie. Propsy!:-)
@up Wiedziałem, że ktoś to napisze. Jak zauważyłeś korzystałem tylko z materiałów zawartych w trailerach, żeby nie naruszać praw polsatu. :) I w zasadzie wszystko wykorzystałem ;)
Ja tam też korzystałem z materiałów tylko i wyłącznie z trailerów a Polsat i tak zablokował mi film :D No ale HL udany jak najbardziej, pozdro :)
Mi jeszcze całe szczęście nie zablokowali żadnego filmu :) Dzięki i czekam na Twoją odpowiedź kyfu ;)
bardzo fajne :D widac, ze byl pomysl, dobrze wpasowane wypowiedzi i trzyma klimat caly czas jakbym byl Blachowiczem, to bym sobie teraz przed spaniem wlaczal :D
co do tytułu to faktycznie zwrócił uwage ale byłem pewny że ktoś tu popada w samouwielbienie ;) ale nawet jesli tak to jest to uzasadnione, na prawde konkretny HL
tak jak napisałem tytuł był tylko po to, żeby zachęcić do wejścia ;) na pewno nie popadam w samouwielbienie :) dzieki bardzo :)