Janek mówił najmniej , a i tak najbardziej zgasił :D "A masz taki przyciskany ? No to i tak wystarczy..." Co nie zmieni faktu , że jakiś to cudownie zabawny pocisk nie jest , chłopacy sobie po prostu pożartowali , ale ten prezenter mnie osłabia .
malinowsky, nie mów, ze bronisz Najmana. Po nim trzeba jechać, by w końcu się odpierdolił od tego sportu. Sam Jurkowski często nazywa go srajmanem i dobrze. Chyba już zapomniałes jak podczas rozmowy z Tobą na fb, szydził z ludzi z tej strony i innych odpowiedzialnych za konwent...
Ja go nie chce bronić, mam o nim wyrobioną opinię ale ten wywiad jest zwyczajnie słaby. I nie mam zamiaru po nim jechać, bo po co? To jego sprawa co robi, i co mówi a każdy myślący człowiek wyrobi sobie o nim opinie.
Nie byłem w stanie tego oglądać. Nie wiem czy to ta muzyczka, ten gość co to niby prowadzi czy może godzina zbyt późna... Podsumowując nie przesadzałbym z określaniem tego jako "zabawne".
na żywo i na spontanie było jakoś zabawniej:) jak teraz to oglądam to rzeczywiście dostosowaliśmy się poziomem humoru do konwencji programu.Złota zasada: piłeś nie rozmawiaj z mediami hyhy.Polecam większy dystans do twórczości tosiewytnie.pl :)))
takie gadanie o najmanie to w pewnym sensie robienie mu reklamy. ma face taki a nie inny pomysł na kasę, robi to i mu nikt tego nie zabroni. Jak mu burneika spuści wpierdol i najman nie odpuści to wyjdzie na pizdę a)przegrał z kulturystą b) przegrał 4 raz z rzędu i dalej się pcha za kasą Ale na razie to troszę mnie irytuje takie ciupanie mu na każdym kroku pod tym i ja się podpisuję
Juras, proponuje nie przymykać oka, tylko nie rozmawiać z tą parówą i tyle w temacie;] Odpowiedzi jak odpowiedzi, ale ta cipka jest żałosna, próbując być zabawną...
bardziej boli mnie to ,że było mówione o tym pajacu przeze mnie, co jest jego reklamą, a czego się wystrzegam.Mam zaproszenie do wywiadu dla radio koksu ale chyba trzeba się z tego pomysłu wycofać , bo nie da się uniknąć pytania o pana n , a drugi raz błędu nie zrobie:))))