Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szanowni Panowie. macie mozlowosc pisania postow w imieniu uzytkownika, spoko, ale nie odpierdalajcie maniany, bo widze ze brakuje Wam powaznych tematow. skupianie sie na Bonusie to ostatnie o czym myslalem w kontekscie powaznego portalu o MMA.
zastanawia mnie tylko dlaczego akurat na forum MMA jest go więcej niż na jakimkolwiek innym.
Nigdy nie słyszałem o tym typie, nigdy nie widziałem żadnych durnych video z jego udziałem, dopóki nie wszedłem na to forum i na co drugiej stronie w hyde parku albo tematach związanych z freakami pojawia się ta ksywka. Nawet ciągle to czytając, nie włączyłem jeszcze żadnego filmu z udziałem tego osobnika, bo generalnie mnie on nie obchodzi
Najlepsze jest to, jak ludzią wchodzą w tematy gdzie jest o nim dyskusja i trzeba być kozakiem i napisać: "Nie znam, go nie wiem kto to" hahaha jaja jakieś, zamiast jak się "niby" nie zna, zlać to i kompletnie mieć wyjebane .
Szanowni Panowie. macie mozlowosc pisania postow w imieniu uzytkownika, spoko, ale nie odpierdalajcie maniany, bo widze ze brakuje Wam powaznych tematow. skupianie sie na Bonusie to ostatnie o czym myslalem w kontekscie powaznego portalu o MMA.