Co u Ciebie słychać Atilla ? Czy wiesz kiedy stoczysz kolejną walkę ?
Mam się bardzo dobrze , cały czas jestem w treningu . Nie znam dokładnej daty ale najprawdopodobniej będzie to Bellator we wrześniu .
Fani pamiętają Cię z występów na KSW. Dlaczego Twoja przygoda zakończyła się na 4 walkach ?
Tak stoczyłem 4 walki dla KSW , 2 przegrałem , 2 wygrałem lecz nie wiem dlaczego nie dostałem kolejnej szansy.
Możesz porównać KSW do Bellatora ? Mam na myśli poziom sportowy.
Wydaje mi się ,że obie organizacje są zbliżone poziomem. Ale dla mnie KSW jest BEST !
Jesteś na bieżąco z wydarzeniami w KSW ?
Oczywiście. Na bieżąco śledzę wszystkie eventy i jestem w stałym kontakcie z jednym z organizatorów - Martinem Lewandowskim z , którym bardzo dobrze się znamy. Byłem ostatnio na gali i zostałem bardzo miło przywitany, czułem się tam mile widziany.
Jak myślisz, kto z zawodników walczących dla KSW jest gotowy do walk w Stanach Zjednoczonych ?
gin-left: 0px; font-family: serif; background-color: rgb(249, 250, 251); ">
Moim zdaniem na pewno Jan Błachowicz, Mamed Khalidov a także inni zawodnicy , którzy tam walczą ponieważ KSW to produkt światowej klasy i wierze ,że sprawdziliby się za Oceanem .
Czy myślisz ,że zawalczysz jeszcze dla KSW ?
Wierzę w to ,że tak .
KSW jest najlepszą organizacją w Europie ?
Tak! Moim zdaniem to najlepsza organizacja w Europie ! Z całą pewnością całe show jakie robi KSW jest najpiękniejsze na świecie ponieważ miałem okazję oglądać na żywo Bellatora, UFC ale KSW jeśli chodzi o widowisko jest numerem jeden , zdecydowanie.
Jak podoba Ci się w Polsce ? Czy lubisz ten kraj ?
Polska jest wspaniała, jest tam bardzo dużo znakomitych zawodników ale także ludzi , fani są doskonali dlatego wszystko mi się tam podoba.
Dziękujemy z poświęcony czas Atilla ! Życzymy samych sukcesów. Masz wielu fanów w Polsce, jeśli chcesz coś przekazać i dodać od siebie to to miejsce jest dla Ciebie.
Proszę bardzo i również dziękuje. Pozdrawiam wszystkich fanów ,którzy szczerze trzymają za mnie kciuki i dopingują głośno podczas walk !
Nie jest czytelniej?
argin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; font-family: serif; background-color: rgb(249, 250, 251); ">