Kamila Porczyk wcieliła się w rolę reporterki i zadała kilka pytań Mariuszowi Pudzianowskiemu.
http://www.mmarocks.pl/polskie-mma/wywiad-kamili-porczyk-z-mariuszem-pudzianowskim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z całym szacunkiem do Mariusza to ja już nie mogę słuchać jakie on pierdoły gada o tej przebudowie włókien...
Siadał kondycyjnie bo nie był w stanie dotlenić tych wszystkich mułów a nie dlatego bo włókna miał złe... dzizas niech ktoś to mu wytłumaczy.
Jakby zszedł do tych 110 kg przynajmniej to nie miał by takich problemów z kondycją a nie gadanie o tym, że 4 lata się męczył bo miał włókna mięśniowe nie te.
A najbardziej to mnie rozwalił tekst, że teraz się słucha sztabu i ma dietę to co on robił przez 6 lat? Bez diety był? I dziwi się, że kondycji nie miał?
Nie no masakra jakaś to jest dla mnie.
Mariano oblał gejtestJak on to zrobił ze nie spojrzał w te cyce. Ma chłop silną wolę ze stali albo jest ciepły.
Od ksw 17 kondycyjnie daje radę ,w czym problem?
Nie był bardziej zsapany niż ThomsonDawał radę przez 2 rundy, bo tylko dwie waczył...
ale nie chodzi mi o to tylko o to jego ciągłe zwalanie wszystkiego na włókna mięśniowe.
Nie był bardziej zsapany niż Thomson
"Wyluzujemy się, dobra" hahaha dziwnie zabrzmiało :P
I do tego cycki. Można umierać.Dwoje moich ulubionych zawodnikow KSW we wspolnej rozmowie. Rewelacja .