Wywiad Kamili Porczyk z Mariuszem Pudzianowskim

mapryl

Brutaal
Super Heavyweight
Z całym szacunkiem do Mariusza to ja już nie mogę słuchać jakie on pierdoły gada o tej przebudowie włókien...
Siadał kondycyjnie bo nie był w stanie dotlenić tych wszystkich mułów a nie dlatego bo włókna miał złe... dzizas niech ktoś to mu wytłumaczy.
Jakby zszedł do tych 110 kg przynajmniej to nie miał by takich problemów z kondycją a nie gadanie o tym, że 4 lata się męczył bo miał włókna mięśniowe nie te.
A najbardziej to mnie rozwalił tekst, że teraz się słucha sztabu i ma dietę :facepalm: to co on robił przez 6 lat? Bez diety był? I dziwi się, że kondycji nie miał?
Nie no masakra jakaś to jest dla mnie.

user_usunięty

UFC
Middleweight
Z całym szacunkiem do Mariusza to ja już nie mogę słuchać jakie on pierdoły gada o tej przebudowie włókien...
Siadał kondycyjnie bo nie był w stanie dotlenić tych wszystkich mułów a nie dlatego bo włókna miał złe... dzizas niech ktoś to mu wytłumaczy.
Jakby zszedł do tych 110 kg przynajmniej to nie miał by takich problemów z kondycją a nie gadanie o tym, że 4 lata się męczył bo miał włókna mięśniowe nie te.
A najbardziej to mnie rozwalił tekst, że teraz się słucha sztabu i ma dietę :facepalm: to co on robił przez 6 lat? Bez diety był? I dziwi się, że kondycji nie miał?
Nie no masakra jakaś to jest dla mnie.

Od ksw 17 kondycyjnie daje radę ,w czym problem?

maras

UFC
Middleweight
Wy się dziwicie, że on nie spojrzał w cycki, a przecież on nigdy nie patrzy ani na rozmówcę, ani w kamerę :) Podejrzewam, że zawsze patrzy na malutki przenośny pudzianowy prompter, gdzie ma spisaną taką "Biblię Pudziana" i rozpiskę na wywiad:
- powiedzieć 3 x "tanio skóry nie sprzedam",
- 5 x "motyka na słońce" (z wariacjami, może być siekiera, może być księżyc),
- 3 minuty o tym, jak zaczynał mma, jaka struktura mięśni była wtedy, a jaka teraz, "wtedy inny Mariusz niż ten Mariusz",
- siedzi na tych salach, ale wcale tam nie siedzi,
- <bonus> przekręcić nowe przysłowie
- na koniec rzucić turbosuchara i napawać się nim do końca wywiadu (tzn. uśmiechać się głupkowato, patrząc gdzieś w przestrzeń)

Porczyk za to chyba obrała sobie za cel przyciągnąć jednak uwagę Mariusza cyckami, ale niestety jej się nie powiodło.