M
Mariusz Olkiewicz
Guest
Wyniki pod linkiem na dole. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc i następnym razem obiecuję znaleźć miejsce na wszystkie głosy!

>>> KLIK <<<

>>> KLIK <<<
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bedac na czacie podczas gal mam wrazenie ze statystyki tych ogladajacych po wykupieniu PPV i tych korzystajacych ze straeamow prezentuja sie odwrotnie niz wyniki w ankiecieFajnie wiedzieć, ze jednak z tą społecznością nie jest tak źle
Wiem, napisałem przecież że to internetowa grupa badanych, a więc różnie bywa. Ale pamiętam, że kiedyś na chacie zostałem nazwany frajerem, bo wykupiłem PPV. Dzisiaj jest nas już więcej widzę :)bedac na czacie podczas gal mam wrazenie ze statystyki tych ogladajacych po wykupieniu PPV i tych korzystajacych ze straeamow prezentuja sie odwrotnie niz wyniki w ankiecie
FrajerWiem, napisałem przecież że to internetowa grupa badanych, a więc różnie bywa. Ale pamiętam, że kiedyś na chacie zostałem nazwany frajerem, bo wykupiłem PPV. Dzisiaj jest nas już więcej widzę :)
Fuk ju nygaFrajer![]()
Jest szansa uniknąć gniewu greckiego boga Ankosa.A to jakaś chluba i szacun na dzielni jest, jak się jest prawdziwym fanem mma?