Witam, Wynajmował ktoś już z was gdzieś ring bokserski lub klatkę do mma ?
adam1990ww Oplot Challenge Featherweight Feb 12, 2014 #1 Witam, Wynajmował ktoś już z was gdzieś ring bokserski lub klatkę do mma ?
aqua Bellator Middleweight Feb 12, 2014 #2 kurwwwaa dobrą minutę czytałem temat i nie miałem pojęcia co znaczy "Wynacię" dopóki nie wszedłem do postu. sory za offtop
kurwwwaa dobrą minutę czytałem temat i nie miałem pojęcia co znaczy "Wynacię" dopóki nie wszedłem do postu. sory za offtop
kid future Jungle Fight Welterweight Feb 12, 2014 #3 Poza tym że to spam (vide sygnatura) to jeszcze taki brak profesjonalizmu - błagam o szacunek dla petentów ;(
Poza tym że to spam (vide sygnatura) to jeszcze taki brak profesjonalizmu - błagam o szacunek dla petentów ;(
M mnih ONE FC Middleweight Feb 12, 2014 #4 Wynacięczać nie wynacięczałem, ale kiedyś wyporzczalańałem.
malinowsky UFC Lightweight Feb 12, 2014 #7 Lipa. Gdybyście mieli oktagoring to mielibyśmy o czym pogadać.
Fresh UFC Featherweight Feb 13, 2014 #10 adam1990ww - zadzwoń tutuaj 510033626 po 500 pln za dobe maja i klatke i ring ;)
PIR PRIDE FC Middleweight Feb 13, 2014 #11 Huehuehue jaki bystrzak, nikt nie zauwazył tej raklamy z wypaczalyniji - serio, nikt.