Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Korwin będzie miał spokojnie powyżej 3.5%. Już nawet w sondażach TVN mają 7%. No, chyba, że Janusz znowu kogoś słownie zgwałci :)
spokojnie, nie ma takich funduszyUnibet. Tylko mi nie zbij za bardzo![]()
Przed chwilą dosłownie oglądałem TVN24 i tam nawet Korwina nie uwzględnili w sondażach a partia Kukiza poniżej progu napisali :D.
no ale teraz ma 7% co mnie dziwi, tak dobry wynikCo jak co, ale Korwinowi dałbym Under 3,5%, zamieszanie ze zmianą partii, kontrowersyjne wypowiedzi to skłonił sporo ludzi, nawet z jego żelaznego elektoratu do zmiany kierunku na Brauna, Kukiza, Stonoga czy Ruch Narodowy. Pamiętam jak w sondażach miał nawet ponad 11%, a kończyło się na jakichś cząstkach. Zjednoczoną Lewicę i PSL dałbym równo na Under 7,5%, a PO Over 25 - serio.
Korwin teraz dużo zyskał, bo wplątał w kampanię wyborczą motyw antyimigracyjny.Co jak co, ale Korwinowi dałbym Under 3,5%, zamieszanie ze zmianą partii, kontrowersyjne wypowiedzi to skłonił sporo ludzi, nawet z jego żelaznego elektoratu do zmiany kierunku na Brauna, Kukiza, Stonoga czy Ruch Narodowy. Pamiętam jak w sondażach miał nawet ponad 11%, a kończyło się na jakichś cząstkach. Zjednoczoną Lewicę i PSL dałbym równo na Under 7,5%, a PO Over 25 - serio.
Tylko Marian Kowalski byczys!Korwin teraz dużo zyskał, bo wplątał w kampanię wyborczą motyw antyimigracyjny.
Marian wycofał się z RN i nie startuje. Wipler chciał go na listy Korwin, ale Marian mimo, że z chciałby tworzyć ew. koalicję z Korwinem uznał, że ma dość.Tylko Marian Kowalski byczys!
gdzie ty to masz? ja mam tylko na unibecie kukiz vs pslUnibet. Tylko mi nie zbij za bardzo![]()
No zawsze coś wplątuje, wspierał kibiców w konflikcie z Tuskiem przed ostatnimi wyborami, wspierał Marsz Niepodległości, Walczył z ruską kurwą w trakcie Euro 2012 (młody elektorat) i jakoś wiele mu to nie dało - teraz będzie podobnie. No może trochę lepiej, bo obecny temat de facto nie dotyczy już tylko kibiców, którzy nie oszukujmy się ale nakręcają ten temat.Korwin teraz dużo zyskał, bo wplątał w kampanię wyborczą motyw antyimigracyjny.
ja mam tylko jeden bet w unibecie, daj linkW unibecie nie widzę nic ciekawego póki co. A w naziemnych nie zamierzam mrozić hajsu na ponad miesiąc.
.
@EDIT, KORWIN to nie tylko Janusz, sam procentów dużo nie ogarnie.
ona z partii Korwina startujeJa pierdzielę co to za zjebka? Jak to widzę to coraz bardziej zgadzam się z Korwinem co do kobiet ;-)
ona z partii Korwina startuje