Nie wiem kogo to pomysl, zeby sciagac WWE do Polski, ale chyba zainteresowanie tego typu atrakcjami w naszym kraju jest niska. Wiec pewnie bedzie klapa finansowa.
Eurosport pokazuje, co prawda nie na zywo ale ogrom ludzi to oglada, tak samo extreme sports no i spojrz na popularnosc tego wsrod Polakow na pebach torrentach etc
Krasc z torrentow to i ja potrafie, ale zeby wybulic 55 zł na bilet i dojazd drugie tyle, to juz nie to samo :)
no wiesz, my tez ogladamy pirackie streamy i pobieramy a na UFC w Polsce polowa z nas by sie wybrala ;) moze tam tacy fani tez sa
Będzie to tak zwany HoseShow. Nie jakiś taping. Więc show jest tylko dla publiki i nie będzie nagrywane. A bilety już się prawie wszystkie wyprzedały. Zostały tylko bilety za 55.
Nie orientuje się bardzo mocno w temacie, ale podejrzewam, że bardzo duże zainteresowanie biletami było nie tylko wśród Polaków, ale również Niemców. Danzing to znajome i bliskie im miejsce.
jezu jak to mozna oglądac :D nie dość że jest głupie to pozniej dzieci sie tego naoglądają i będą rzucać krzesłami w kolegów
kompletnie nie mam pojecia na czym to polega, jestem w temacie kompletnie zielony, ale zawsze zastanawiala mnie geneza nazwy professional wrestling, czy bylby ktos w stanie mi wyjasnic skad to sie wzielo. Czy nie jest to pewnego rodzaju dyskredytacja zapasnikow, jak oni sie do tego odnosza?
Przypuszczam, że nie masz racji. WWE za każdym razem organizuje cykl gal w Europie. Zawsze odwiedzają Oberhausen, Kolonie, Monachium.