Na pewno warto obejrzeć czy nic wam nie umknęło i dla Januszy pogłębić wiedzę o zawodnikach KSW. Zajęło mi to całe popołudnie, mam nadzieję ,że na marne nie pójdzie :) VIDEO: https://vimeo.com/71635959
Kolega znalazł sobie nisze i próbuje zgromadzić w jednym miejscu fascynatów konfrontacji. Niemało pracy w to wkłada, a koniec końców wszystko ląduje na cohones, gdzie userzy nie doceniają ciężkiej pracy, nie widząc większego sensu w tych zestawieniach. ot, taka analiza sytuacji z mojej strony :-)
Przykro mi raphaelius że nie jaram się tym filmikiem i nie widze w nim sensu. Nie ujmując autorowi, który na pewno włożył w to sporo pracy.
Sens jest taki ,że Janisz przedstawiając zawodnika zawsze coś o nim dopowie, doda. Dla tych co nie ogarniają tak jak Wy i się uczą - jest to przydatne :P
@ 1955 Muzyka na wejście Walusia to: Ivan Gough & Feenixpawl feat. Georgi Kay - In My Mind, a Anzora: LL Cool J “It’s Time for war”
Ja jakoś zapamiętałem najbardziej ; "Szalony Grek ze Stanów zjednoczonych" i " Wysokia jak tyczka Amerykanin z Hawajów"
1955 pytać się drugi raz o to samo:-) ja pierdole co do filmku to też mnie nie przekonał, możę dlatego że ja aż tak bardzo KSW się nie jaram ale szacun za pracę