Na pewno warto obejrzeć czy nic wam nie umknęło i dla Januszy pogłębić wiedzę o zawodnikach KSW.
Zajęło mi to całe popołudnie, mam nadzieję ,że na marne nie pójdzie :)
Kolega znalazł sobie nisze i próbuje zgromadzić w jednym miejscu fascynatów konfrontacji.
Niemało pracy w to wkłada, a koniec końców wszystko ląduje na cohones, gdzie userzy nie doceniają ciężkiej pracy, nie widząc większego sensu w tych zestawieniach.
Sens jest taki ,że Janisz przedstawiając zawodnika zawsze coś o nim dopowie, doda. Dla tych co nie ogarniają tak jak Wy i się uczą - jest to przydatne :P
jak juz sie tak bawisz w montowanie to moze sensowniejsze bedzie robienie fanowskich zapowiedzi nadchodzacych walk KSW? w koncu kilka zestawien z karty ksw 24 juz znamy
Mam nadzieje,ze po przeczytaniu wczesniejszych postow nie zniechecisz sie do dalszej dzialalnosci tworczej.Ogolnie wyszlo Ci to calkiem niezle.Fresh ma chyba niezla mysl.W pszyszlosci moze zapytaj sie na forum odnosnie pomyslu tematu na montowanie i wtedy Twoj talent ipraca spodka sie z lepsza aprobata.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.