majkelo89
UFC Middleweight
Albo, że będzie miała w ogóle taki sam tytuł
I ta naiwna wiara w to, że gra będzie przypominała to co jest na obrazku przyklejonym do dyskietki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Albo, że będzie miała w ogóle taki sam tytuł
I ta naiwna wiara w to, że gra będzie przypominała to co jest na obrazku przyklejonym do dyskietki
Albo jak naklejka była od Złotej Piątki a okazało się, że to kolejne 9999999 in 1
Ooooo to byłby cios poniżej pasa.Albo jak naklejka była od Złotej Piątki a okazało się, że to kolejne 9999999 in 1
Albo rozregulowana głowica w magnetowidzie
Albo w ZX Spectrum, Commodore, Atari...Albo rozregulowana głowica w magnetowidzie
Właśnie oglądam sobie na YT zestawy Lego, które zawsze chciałem mieć. Moje największe marzenie lat gówięcych
Ciekawe skąd miał na to pieniążki?
Wersja partyzantów
Najlepsze były z rękawiczek gumowych.Wersja partyzantów
Edit
Pamiętam jak wyrzucalem swoją przez okno jak dzielnicowy zapukał do drzwi
Te banknoty są już nieważne, ponieważ została tam już ładnych kilka temu przeprowadzona denominacjaCiekawe jak poradziliby sobie z denominacją w Zimbabwe?
Pamiętam jak wyrzucalem swoją przez okno jak dzielnicowy zapukał do drzwi
ja, zawsze je biłem i głodziłem. może dobrze że nie mam dzieciKto się bawił Tamagotchi ?
View attachment 16307
Miałem i byłem dobrym opiekunemKto się bawił Tamagotchi ?
View attachment 16307
Miałem podróbę i to gówno nigdy nie żyło dłużej niż 9 dniKto się bawił Tamagotchi ?
View attachment 16307
Jaka to była dobra bajka
Jaka to była dobra bajka