bartba
Maximum FC Middleweight

Jak donosi portal mmszczecin.pl do narożnika Michała Materli ponownie zawita Rafał Moks. Popularny "Kulturysta" będzie wspierał swojego przyjeciela już w najbliższej walce na KSW 35, gdzie "Cipao" zmierzy sie w pojedynku rewanżowym z Kendalle'm Grove'm. W ostatnich miesiącach kuluary polskiej sceny MMA aż huczały od plotek o rzekomym konflikcie pomiędzy Rafałem, a Michałem. Sami zainteresowani nie chcą już wracać do - jak to określają - "burzy w szklance wody rozdmuchanej przez media". Michał Materla na pytanie o przyczyny całego zamieszania stwierdził ze znanym sobie poczuciem humoru:
Jesteśmy rodziną i jak w każdej rodzinie zdarzają się kłótnie i nieporozumienia. Do tego to specyficzna rodzina w której jest kilkudziesięciu facetów którzy uważają się za samców alfa (śmiech - red.). Z Rafałem mamy wszystko wyjaśnione. To normalne, że bracia czasem się kłócą (śmiech - red.). Rafał wraca do mojego narożnika, jeśli nie będę miał walki w terminie jego przyszłych potyczek - również będę mu pomagał jak tylko potrafię najlepiej.
Rafał poproszony o komentarz, powiedział krótko:
To prawda! Wracam do sztabu Michała. Świetne uczucie. Znowu jest wszystko tak jak być powinno.
Wkrótce zamieścimy wersje video wywiadu ze szczecińskimi Berserkerami!
źródło. mmszczecin.pl