Melatonina23
Oplot Challenge Featherweight
Bardzo proszę o pomoc a mianowicie czy ktoś wie gdzie bede mogła obejrzeć ufc, tak wiem ze ppv ale chodzi mi bardziejno stream :) bede wdzieczna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tutaj każdy kupuje ppv i nie korzystamy ze streamow. Pozdrawiam ufc, tych z rewards też.Bardzo proszę o pomoc a mianowicie czy ktoś wie gdzie bede mogła obejrzeć ufc, tak wiem ze ppv ale chodzi mi bardziejno stream :) bede wdzieczna.
Przyjdz na czat w trakcie trwania gali :)Bardzo proszę o pomoc a mianowicie czy ktoś wie gdzie bede mogła obejrzeć ufc, tak wiem ze ppv ale chodzi mi bardziejno stream :) bede wdzieczna.
Ale nie jesteś żadnym wysłannikiem UFC do zwalczania nielegalnych źródeł wizji i fonii?Bardzo proszę o pomoc a mianowicie czy ktoś wie gdzie bede mogła obejrzeć ufc, tak wiem ze ppv ale chodzi mi bardziejno stream :) bede wdzieczna.
Jak bardzo wdzieczna?Bardzo proszę o pomoc a mianowicie czy ktoś wie gdzie bede mogła obejrzeć ufc, tak wiem ze ppv ale chodzi mi bardziejno stream :) bede wdzieczna.
5/10.Bardzo proszę o pomoc a mianowicie czy ktoś wie gdzie bede mogła obejrzeć ufc, tak wiem ze ppv ale chodzi mi bardziejno stream :) bede wdzieczna.
to ty w avku?Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) teraz tylko pozostaje czekać. Warrrrrrrrrrrrrr Nate!
Jasne, ze bede :)Przyjdz na czat w trakcie trwania gali :)
Mhmto ty w avku?
to juz ci wspolczuje
Jesz mięso?
Teraz avek dla Ciebie specjalnieto juz ci wspolczuje
ale ze fak ju? ja tylko chcialem ostrzecTeraz avek dla Ciebie specjalnie
Chciałbym delikatnie nadmienić, że kwestia wegetarianizmu jest dla wielu użytkowników na forum bardzo ważną sprawą.To forum chyba nie jest poświęcone takim komentarzom.
Chciałbym delikatnie nadmienić, że kwestia wegetarianizmu jest dla wielu użytkowników na forum bardzo ważną sprawą.
Pewnie nie.Pisz do @Grzechu, pewnie przyjmie Cię do siebie do domu.
I jeszcze ta mina z avataraPewnie nie.
To moze wprost - nie przyjmie.I jeszcze ta mina z avatara
Grzesiu, ja Cie tylko chciałem ze snu zimowego wyrwać ;) Wiedziałem, że jak to będzie powiązane z dziewczyną to od razu się pojawiszPewnie nie.
A to jakaś dziewczyna była? Mam wyjebane. jutro niby jakieś mma leci, do zobaczenia na chacie.Wiedziałem, że jak to będzie powiązane z dziewczyną to od razu się pojawisz
Czyli zapraszasz na chatę ?A to jakaś dziewczyna była? Mam wyjebane. jutro niby jakieś mma leci, do zobaczenia na chacie.
Bardzo proszę o pomoc a mianowicie czy ktoś wie gdzie bede mogła obejrzeć ufc, tak wiem ze ppv ale chodzi mi bardziejno stream :) bede wdzieczna.