Korzystając z dostępnych na nowym forum ankiety, chciałbym zobaczyć, jak to wygląda szacunkowo. Oczywiście , jeśli ktoś chce, to może wpisać w poście swój wiek, a jak nie chce, to np. tylko odhaczyć w ankiecie. Cohones jest dla tych najmłodszych: oraz tych najstarszych: PONDRO. Ps. 37
36--->37 na dniach ,kurwa jak mialem z 18 lat to myslalem,ze w tym wieku jest sie juz starym prykiem.Takze informuje Was dzieciaczki ponizej 20,ze sie jednak nie jest bo wiem,ze wiekszosc z Was mysli inaczej(tez tak myslalem) i ja poprostu nie mam czasu czekac teraz 20 lat zebyscie sobie to uswiadomili :p Oczywiscie dodam,ze na wiele spraw patrzy sie inaczej,jednak odczuwa sie to,ze nie jest sie juz tym smarkiem,ktorym sie bylo np 10 lat temu.Ja np jak sobie przypomne kilka zdarzen z tak 10 lat wstecz to se mysle: co ja wtedy mialem w glowie za rzeznie,ze teraz to nigdy bym tak nie postapil ;). Jakos tak po trzydziestce,uswiadomilem sobie,ze nie jestem juz tym debilem co wczesniej;)
Tam pierdolisz,serce malolata! :p PS podejrzewam,ze pisza tu osoby w wieku mojego syna wiec cos moze byc jednak na rzeczy;)
To byl prawdopodobnie jod,mimo,ze bylismy z "miasta morza i marzen" to po katastrofie lykalismy te piguleczki
E tam, do dupy taka ankieta nic się z niej nie dowiedziałem, bardziej mnie interesuje wiek poszczególnych użytkowników. PS. Ja za tydzień kończę 30. PS2. A był temat z miejscem zamieszkania użytkowników bo coś mi świta ? :P
Chyba odmłodzić ;-D Co w tym denerwującego, po prostu mówię o dokładności tych obliczeń. Zresztą już był kiedyś temat, gdzie każdy konkretnie wiek podawał ;-