Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Właśnie znalazłem schemat do broni od ... 43 poziomuIle jest w Wieśku lvl? Ja właśnie wbiłem na 14 i wyposażyłem się w dwa zajebiste miecze z cechu gryfa, oczywiście ulepszone - biada moim przeciwnikom.
Jak sprawdzić na PS4 ile godzin mam już na liczniku?
W Białym Sadzie, w tym skupisku domów gdzie jest karczma i tablica ogłoszeń. Zresztą chyba nie tylko tam, ale w każdej wiosce na tym obszarze. Rośnie toto na gołych kawałkach ziemi uprawnej, tam gdzie często chłopi coś grzebią. Poza Białym Sadem nie wiem czy występuje, bo jeszcze stamtąd nie wyszedłem :)Widziałem potwory o poziomie 70+
Pany, może ktoś robił olej przeciwko upiorom i wie, gdzie znaleźć arenarie?
W poprzednich Wieśkach też się dało. W jedynce od razu, do dwójki chyba dopiero po dłuższym czasie w jakimś patchu dodali taką opcję. Z tego co pamiętam w obu grach odbywało się to przez zostawianie rupieci w kufrze u karczmarza.Jak mi brakuje jakiegoś zioła, to zawsze kupuję u alchemików, albo u zielarzy... :) Ogólnie mam problem z ekwipunkiem, bo już mam sporo tych rupieci a szkoda mi to sprzedawać. Szkoda, że nie ma takiej opcji jak bodajże w Gothicu (albo Oblivionie, nie pamiętam), gdzie miało się swój dom i można było zostawiać rzeczy w kufrze..
Gorzej jak jednak po pewnym czasie znikną ;d Ciekawe czy do konia da się ogarnąć jakieś lepsze juki.Z tego co zauważyłem, to jeśli jakieś przedmioty wyrzucimy, to one pozostaną w tym miejscu. Także możesz spróbować je sobie wyrzucić np w karczmie.
Skoro są lepsze siodła, to może i juki będą :)Gorzej jak jednak po pewnym czasie znikną ;d Ciekawe czy do konia da się ogarnąć jakieś lepsze juki.
Wiecie może gdzie kupię i ile kosztuje eliksir oczyszczenia (czy jakoś tak, ten co resetuje punkty umiejętności)?
Gdzie dokładnie? Pamiętasz może?W Novigradzie sa juki dajace +100 do obciazenia, nie wiem czy to maks.
Gdzie dokładnie? Pamiętasz może?
Powiedz mi, czy można do novigradu podskoczyć tylko po to?
Ja jestem w Novigradzie, a jeszcze nawet się nie spotkałem z tym nilfgardzkim agentem.Powiedz mi, czy można do novigradu podskoczyć tylko po to?
W głównym wątku jestem na etapie szukania córy czerwonego barona i zadania z kozą u guślarza.
Ja to nawet jeszcze w żadnym burdelu nie byłem.A nawiązanie do jednego z hitow Madonny w jednym z burdeli wyhaczył ktoś?
Nie jestem pewien, ale to chyba ten mini dodatek: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=92001Co to za aktualizacja na PS4 ? Wie ktoś co daje/poprawia ?