Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie mogę tego znaleźć, ktoś pomoże?Cohones -> Premiones ;)
Musisz mieć 300 postów i 50 lajków, żeby wejść.nie mogę tego znaleźć, ktoś pomoże?
meh :(Musisz mieć 300 postów i 50 lajków, żeby wejść.
napisz w hyde parku jaki majonez lubisz i odpowiadaj wszystkim. 300 postow nabijesz w jeden dzien.meh :(
Podbijam. Gdzie jest wideło z walk? Chce Moczide obejrzeć
Podbijam. Gdzie jest wideło z walk? Chce Moczide obejrzeć
W końcu dobry człowiek na tym forum
To poważnie mamy spamować w Hyde Parku?Musisz mieć 300 postów i 50 lajków, żeby wejść.
Możesz też prowadzić merytoryczne dyskusje w innych tematach.To poważnie mamy spamować w Hyde Parku?
Ja to samo... może założymy specjalny temat do "nabijania" ;)Jestem na tym forum od ponad 10 lat, a obserwuje pewnie od 15 i muszę teraz specjalnie spamować postami żeby dostać się do ekskluzywnego grona. Ech...
Dobry pomysł.Ja to samo... może założymy specjalny temat do "nabijania" ;)
Ja przed awarią forum miałem koło 1000 postów i wszystko poszło w pizdu, wie ktoś może czy można to jakoś przywrócić?Musisz mieć 300 postów i 50 lajków, żeby wejść.
Nikomu nie przywrócono, a stracili o wiele więcej postów i lajków, więc wątpię.Ja przed awarią forum miałem koło 1000 postów i wszystko poszło w pizdu, wie ktoś może czy można to jakoś przywrócić?
Dobry pomysł!Ja to samo... może założymy specjalny temat do "nabijania" ;)
Jeszcze chyba nie. Może ktoś założy taki?Powstał ten temat do nabijania?