Interesuje mnie ilu jest w KSW zakontraktowanuch zawodnikow z waznym kontraktem z podzialem na kategorie wagowe .
Tego to raczej nie znajdziesz:-) Tutaj masz wszystkich: http://www.konfrontacja.com/index.php?s=zawodnicy_lista
wiem ze na stronie ksw jest takie cos ale tam sa wszyscy a mi chodzi o aktywnych edit no wlasnie chyba tylko ksw ma dalej nieaktywnych w liscie po co np juras tam widnieje jak juz nie walczy pare lat
Kułak ma jeszcze na 7 walk kontrakt. Chalidow,Materla,Błachowicz,Jewtuszko,Saidov,Bedorf,Sowiński,Anzor,Dyzio nie wiem na ile mają ale napewno jeszcze zawalczą. Nastula na 2 walki,. Overeem ma napewno jeszcze jedną w kontrakcie (z tego co pamiętam z wywiadów). Zawadzki ma kontrakt. Horwich podpisał nowy chyba na 4 walki. Kendal Grove ma jeszcze 3 walki na KSW. Terry Martin i Jay Silva,Rodney Gludner mają jeszcze po walce ale raczej nie zawalczą. Waluś jeszcze powalczy. Wiśniewski ma chyba jeszcze jedną walke. Piliafas chyba walką z Walusiem wypełni kontrakt. Strus nie powiedział na ile ma ale napewno zawalczy jeszcze nie raz . No i jeszcze są: Goran Reljić z LHW Moks, Naruszczka,Borys z WW Warburton z LW Abu Azaitar i Manhoef z MW Pudzian, Oli Thompson, Nastula, Aspelund z HW Ameryki nie odkryłem ale oni napewno mają.
Kolumb, nie zpaominaj, że kontrakt nie zobowiązuje KSW do tego aby dany zawodnik go wypełnił. One wygasają i podejrzewam,że np Overeem nie jest już zawodnikiem KSW
juz zedytowałem :p Błąd popełniłem Kułak podpisał na 6 a nie 8, czyli zostało mu 5. Napewno jeszcze paru kolesi jest na kontrakcie ale ja K&L nie jestem. Wypisałem tylko to co przeczytałęm w necie i pamiętam. @down Miranda ma kontrakt w M-1. Soko miał chyba kontrakt na dwie walki.
@Al Właśnie już nie wiem sam czy na 6 czy na 8. Pewne jest, że jedną walkę już z tego kontraktu zrobił więc zostało 7 albo 5.
@Yagiel Właśnie widze :/ Słyszałeś może w wywiadach czy mówił coś na ile walk ma kontrakt w KSW? Ja nie mam pojęcia strzelałbym, że standardowo jak każdy rywal Janka dostał kontrakt na dwie walki.