Droni Bellator Welterweight Nov 9, 2011 #1 Jako, że Cain vs. JDS już wrzucił malina to ja dam następujące ;p 1 walka z MMA i dwie pozostałe z boksu Henderson vs. Guida Pacquaio vs. Marquez Kołodziej vs. Ordiales Moje takie Henderson vs. Guida Pacquaio vs. Marquez Kołodziej vs. Ordiales
Jako, że Cain vs. JDS już wrzucił malina to ja dam następujące ;p 1 walka z MMA i dwie pozostałe z boksu Henderson vs. Guida Pacquaio vs. Marquez Kołodziej vs. Ordiales Moje takie Henderson vs. Guida Pacquaio vs. Marquez Kołodziej vs. Ordiales
Cactus Moderator Cohones Nov 9, 2011 #2 Nie to że coś, ale nie łatwiej jednak pisać swoje typy pod typowaniem redakcji w sobotę? / a boksu w temacie "Boks" :-)
Nie to że coś, ale nie łatwiej jednak pisać swoje typy pod typowaniem redakcji w sobotę? / a boksu w temacie "Boks" :-)
Droni Bellator Welterweight Nov 9, 2011 #4 Można i tak oczywiście tyle, że ja nie daje tych typowań na jeden weekend, tylko chcę na dłuższą metę Edit:/ Kaczko to nie gra... nie będziesz miał kutasów
Można i tak oczywiście tyle, że ja nie daje tych typowań na jeden weekend, tylko chcę na dłuższą metę Edit:/ Kaczko to nie gra... nie będziesz miał kutasów