Walka zawodnika z jedną ręką : Nick Newell vs Denis Hernandez - XFC 15

Cactus

Moderator
Cohones
Nawet wygrał... i to w świetny sposób!

Szacun

Wszystkie zwycięstwa ma w pierwszej rundzie o.O

stasinek34

KSW
Heavyweight
Przech*j.

Ktoś orientuje się coś więcej na jego temat?

Ciekawią mnie regulacje z komisji stanowej, zgoda lekarzy i czy ...mógłby nawet wystąpić w UFC. Jeśli ostatnia część pytania była głupia, to przepraszam, jestem po prostu tym zaintrygowany.

Antek Emigrant

BAMMA
Flyweight
Zwróćcie uwagę na tabelkę z danymi antropometrycznymi na początku filmu. Gość bez ręki ma większy zasięg niż jego przeciwnik!

Matt

Jungle Fight
Featherweight
Nie powinno być takich walk imo.

Dlaczego nie? Gość sam zgadza się na zasady panujące w klatce, jest zdrowy umysłowo, a brak ręki napewno mu w tym tylko przeszkadza. Dla mnie naprawdę wielki szacunek.

Anonymous

NoLife FC
^^ nie odpowiadajcie mu, proszę. Czemu,?? Bo to Antek. Zaraz zada kilka pytań z serii , czy ktoś bez nogi miałby szanse :-)

Ps. Ale i tak Cię Antoś lubię :-)

Antek Emigrant

BAMMA
Flyweight
@kaczka41 Może to jest tak że jak ktoś nie ma ręki to jednak ma większe szanse niż ktoś z ręką? A to dlatego że trudno mu założyć balache :-).

Meru

Moderator
Cohones
:-):-):-)

211uwe8.jpg

4smwd5.jpg

Kumar

BAMMA
Heavyweight
Szacunek za determinacje ale jak juz to powinien walczyc z ludzmi z podobnie wygladajacy.Jak mu zalozyc balache na druga reke? Ma tylko jedna,wiec juz ma o 50% wieksza przewaga.Niedlugo zaczna walczyc z ludzmi bez glowy i co wtedy z technikami duszen? : P

zoom

UFC
Welterweight
meru, dostales sie do faktu szybciej niz kokos, to go pewnie zesmucilo strasznie xD

Yagiel

UFC
Featherweight
a dla mnie nie - to jest MMA - a jego styl to "jednoręki bandyta" :]. Jak pisałem na mmavideos - równie dobrze, można się czepiać łokci JJ bo łatwiej mu się nimi posługiwać niż np Nelsonowi :D